SERNUR silikon değil de kauçuklar var sarı aslında onlardan bahsediliyor sanırım şimdi nerden bulacağız bakkalı

SERNUR önceden bakkalarda eda bebek vardı 😅😅 şimdi hala var mı bilmiyorum tabi ama bakkal emziğinin kalitelisi olan bibs markasınınvar

bykarakan bindi araştırdım ama bakkal emzigi nasıl oluyor onu anlamadım 🤭 neyse biraz daha arıştırıyım bari ben 🤭 teşekkür ederim cevap için 🌺

bykarakan 3 tane kaliteli emzik var almıyor Bi türlü zaten ama kauçuk değil bendekiler. Araştırıyım biraz daha ben teşekkür ederim cevap için 🌺 🌺

bykarakan muadili elbet vardır chicco nun var mesela ama tipi pek güzel ondan güzel dedim yoksa ohooo hangisini emerse artık

Annecik_ ben memede uyma problemini emzikle atlatmak istiyorum sonra memeye düşman oluyor ya yiğenim memeden ayrıldı 2 yaşında 4 senedir meme düşmanı gelir gider vurur kafa atar 😂😂😂 tramva yaşadı cocuk büyüdüğünde karısına nazik olsa bari 😂😂

SERNUR ne demek her zaman 😘
      Bibs aldım bende ama 2 ayda 1 değiltirmen gerekiyormuş görünüşünden değilde anne memesi muhabbetinden dolayı aldım . Şimdi avent alıcam birde dursun elimin altında

Portakalgeliyor aventin gögüs ucu koruyucusundan aldım birde biberon avent çok memnunum onlardan hoş artık biberon kullanmıyorum gerek kalmadı çok şükür 🤲Bi tutsa teyzesi ah ah razıyım 2 ayda bir degiştirmeye.