Annecik_ evet :) özellik bazı migroslarda tommie tippe ürünleri de var
İndirimle Geldim
Portakalgeliyor evet geçen gün ona da denk geldim. Ama ben dr browns tercih ettim, ilk bebeğimin de ondan vardı memnundum.
Annecik_ doğrudur her bebek bir değil herşeyi kabul etmiyolar biri ediyor biri etmiyor yiğenime neler aldık neler en son bakkal emziği emdi 😂😂
Portakalgeliyor ben kaç sene önce ne paralar harcadım sonuç emmedi 🤣🤣🤣
Portakalgeliyor bişey sorabilirmiyim 🙈 bu bakkal emzigi normal mahallelerde olan yerlendenmi aldınız acaba 2 aylık olduk emzik tutmuyor hala atıyor hemen bnde almak istiyorum herkes bakkal emzigi alıyor felan diyo da 🤭
SERNUR önceden bakkalarda eda bebek vardı 😅😅 şimdi hala var mı bilmiyorum tabi ama bakkal emziğinin kalitelisi olan bibs markasınınvar
Annecik_ doğal kauçuk emzik diye baksanız belki muadili vardır emzikler almış başını gidiyor da zaten
- Düzenlendi
SERNUR evett 😂😂 şeye benziyor şuanın bibs emziği eskiden bakkal emziğiydi 😂😂https://images.app.goo.gl/6iJWcyr9rGjtQNzC6 böyle bişeydi ya 6 sene önce almıştım yiğenime
Annecik_ 😂😂😂 evet ya aslında emmemesi çok güzel diş , damak yapısı konusunda
Portakalgeliyor kesinlikle öyle sadece ilk aylar rahatlatıyor o iyi
Portakalgeliyor eskinin emzikleri gibi evett
Annecik_ ben memede uyma problemini emzikle atlatmak istiyorum sonra memeye düşman oluyor ya yiğenim memeden ayrıldı 2 yaşında 4 senedir meme düşmanı gelir gider vurur kafa atar 😂😂😂 tramva yaşadı cocuk büyüdüğünde karısına nazik olsa bari 😂😂
Portakalgeliyor aaa ben de memede uyuttum hep yani uyuyakalıyordu ben istemesem de ama kolay ayrılık yaşadık.
Annecik_ Ne mutlu 😇
valla ben poyrazdan sonra hep bunu düşündüm korkuttu bizi tramvasıyla 🙈😅
Portakalgeliyor başka etkenler etkili olmuş olabilir. Konuşmak lazım. ☺️