Annecik_ doğrudur her bebek bir değil herşeyi kabul etmiyolar biri ediyor biri etmiyor yiğenime neler aldık neler en son bakkal emziği emdi 😂😂
İndirimle Geldim
Portakalgeliyor ben kaç sene önce ne paralar harcadım sonuç emmedi 🤣🤣🤣
Portakalgeliyor bişey sorabilirmiyim 🙈 bu bakkal emzigi normal mahallelerde olan yerlendenmi aldınız acaba 2 aylık olduk emzik tutmuyor hala atıyor hemen bnde almak istiyorum herkes bakkal emzigi alıyor felan diyo da 🤭
SERNUR önceden bakkalarda eda bebek vardı 😅😅 şimdi hala var mı bilmiyorum tabi ama bakkal emziğinin kalitelisi olan bibs markasınınvar
Annecik_ doğal kauçuk emzik diye baksanız belki muadili vardır emzikler almış başını gidiyor da zaten
- Düzenlendi
SERNUR evett 😂😂 şeye benziyor şuanın bibs emziği eskiden bakkal emziğiydi 😂😂https://images.app.goo.gl/6iJWcyr9rGjtQNzC6 böyle bişeydi ya 6 sene önce almıştım yiğenime
Annecik_ 😂😂😂 evet ya aslında emmemesi çok güzel diş , damak yapısı konusunda
Portakalgeliyor kesinlikle öyle sadece ilk aylar rahatlatıyor o iyi
Portakalgeliyor eskinin emzikleri gibi evett
Annecik_ ben memede uyma problemini emzikle atlatmak istiyorum sonra memeye düşman oluyor ya yiğenim memeden ayrıldı 2 yaşında 4 senedir meme düşmanı gelir gider vurur kafa atar 😂😂😂 tramva yaşadı cocuk büyüdüğünde karısına nazik olsa bari 😂😂
Portakalgeliyor aaa ben de memede uyuttum hep yani uyuyakalıyordu ben istemesem de ama kolay ayrılık yaşadık.
Annecik_ Ne mutlu 😇
valla ben poyrazdan sonra hep bunu düşündüm korkuttu bizi tramvasıyla 🙈😅
Portakalgeliyor başka etkenler etkili olmuş olabilir. Konuşmak lazım. ☺️
Portakalgeliyor ay evet böyleydi bibsinde. Alıyım inşallah tutar 🤭 zahmet oldu çok teşekkür ederim 🤗 zaten ne varsa eskilerde var 🥰
SERNUR ne demek her zaman 😘
Bibs aldım bende ama 2 ayda 1 değiltirmen gerekiyormuş görünüşünden değilde anne memesi muhabbetinden dolayı aldım . Şimdi avent alıcam birde dursun elimin altında