Mom54544 Kusciviltisi İsim belirlesem hemen alcam da 😂😂 isim yok ortada eşimin dediğine ben hayır diyorum benim dediğime o 😁
MinikKalbimmmm Kusciviltisi bence isim belliyse erken değil. Ben 31 haftalık hamileyim ve 1,5 ay önce sipariş verdim teslim süresi 1 ay dediler çünkü el işlemesi olduğu için. 1 ayda da elime ulaştı çok da memnun kaldım instagramda bi sayfaya yaptırdım🥰
handan93 25+4 haftalığız bugun sipariş verdim, sonraya sıkışmasın diye netten yaptıracağım şeyleri şimdiden yaptırıyorum
Kusciviltisi MerveAkty ayyy maşallah güle güle kullansın bebiş 😍 ben biraz küçük müyüz alışveriş için diye düşündüm
handan93 Kusciviltisi ya aynen birde netten yaptırıyoruz ne zamana gelir bilmiyoruz, en azından netten yaptıracaklarımı bu ay içinde bitireceğim ben gelsin hazır dursun 🤭🤭
MerveAkty Kusciviltisi Amiinn canım 😊 şimdiden yaptır isim belliyse ama gider gelir o minik kıyafetleri koklarsın benden demesi 😁
Kusciviltisi Hellobaby2 ismi daha biz ilk sevgili olduğumuzda belliydi 😍 hemen siparişimi veriyorum bencede 🌸
Kusciviltisi MerveAkty ayyy valla zaten ilk siparişimi bugün verdim ve kendimi tutamıyorum durmadan alasım geliyor şuan 🤣
Mom54544 Kusciviltisi Asel öykü Asel Lina dedim yok dedi kendisi Esila güneş dedi bende uzun ama güzel dedim 😂
Kusciviltisi handan93 ben dün bi başladım kendimi durdururum sandım bi iki parça ile tam 10 parça almışım şuan daha bakmıyorum 😂 başlayınca sonu gelmiyormuş onu anladım
Kusciviltisi MinikKalbimmmm isim belli bide en cici şeyler onlar olduğu için onlardan başlamak istedim 😍
Enisee_esol 26 haftalıkken sipariş verdim erkenden hazırlamak istedim çantamı ne olu ne olmaz diye 🤷🏻♀️