MerveAkty Kusciviltisi Amiinn canım 😊 şimdiden yaptır isim belliyse ama gider gelir o minik kıyafetleri koklarsın benden demesi 😁
Kusciviltisi MerveAkty ayyy valla zaten ilk siparişimi bugün verdim ve kendimi tutamıyorum durmadan alasım geliyor şuan 🤣
Mom54544 Kusciviltisi İsim belirlesem hemen alcam da 😂😂 isim yok ortada eşimin dediğine ben hayır diyorum benim dediğime o 😁
Kusciviltisi Hellobaby2 ismi daha biz ilk sevgili olduğumuzda belliydi 😍 hemen siparişimi veriyorum bencede 🌸
Mom54544 Kusciviltisi Asel öykü Asel Lina dedim yok dedi kendisi Esila güneş dedi bende uzun ama güzel dedim 😂
handan93 Kusciviltisi ya aynen birde netten yaptırıyoruz ne zamana gelir bilmiyoruz, en azından netten yaptıracaklarımı bu ay içinde bitireceğim ben gelsin hazır dursun 🤭🤭
Kusciviltisi handan93 ben dün bi başladım kendimi durdururum sandım bi iki parça ile tam 10 parça almışım şuan daha bakmıyorum 😂 başlayınca sonu gelmiyormuş onu anladım
MinikKalbimmmm Kusciviltisi bence isim belliyse erken değil. Ben 31 haftalık hamileyim ve 1,5 ay önce sipariş verdim teslim süresi 1 ay dediler çünkü el işlemesi olduğu için. 1 ayda da elime ulaştı çok da memnun kaldım instagramda bi sayfaya yaptırdım🥰
Kusciviltisi MinikKalbimmmm isim belli bide en cici şeyler onlar olduğu için onlardan başlamak istedim 😍
Enisee_esol 26 haftalıkken sipariş verdim erkenden hazırlamak istedim çantamı ne olu ne olmaz diye 🤷🏻♀️
Redpepper İsmi belliyse yaptırın bence, ben de yaptırıcam 25. Haftadayım ama bu ay ona sıra gelmedi masraf çok o yüzden diğer aya bıraktım 😜
2sy Kusciviltisi cok uzun suruyor bu tarz seyler ya bence bi an once siparisi verin isme karar verdiyseniz.. benim 1 ay olcak daha baslamamislar ne tac ne tulum ne hediyelik..
2sy Kusciviltisi 3 farklı yerde yaptiriyorum bunlari. 3u de teslimat suresi icin 35 gun falan diyor daha benim siparisime sira gelmemis :( insallah yetisir..🤲🏻🤷🏼♀️
Ebrucolak41 26 haftalik hamileyim bende dun verdim siparisini teslim suresi 25 gun denildi bence erkenden vermenin faydasi var cunku teslim sureleri uzun suruyor
Aryakusveannesi Kızlar ben 24. Haftamda karar verip yaptırdım şimdi 29 dayım ve 3-5 eksiğim kaldı. Onlar için bile telaş yapıyorum. Son dk ya bırakmayın bence sonra heyecan ağırlaşma derken telaş yapıyorsunuz 🤦🏼♀️