MerveAkty ayyy valla zaten ilk siparişimi bugün verdim ve kendimi tutamıyorum durmadan alasım geliyor şuan 🤣

Kusciviltisi ya aynen birde netten yaptırıyoruz ne zamana gelir bilmiyoruz, en azından netten yaptıracaklarımı bu ay içinde bitireceğim ben gelsin hazır dursun 🤭🤭

handan93 ben dün bi başladım kendimi durdururum sandım bi iki parça ile tam 10 parça almışım şuan daha bakmıyorum 😂 başlayınca sonu gelmiyormuş onu anladım

Kusciviltisi bence isim belliyse erken değil. Ben 31 haftalık hamileyim ve 1,5 ay önce sipariş verdim teslim süresi 1 ay dediler çünkü el işlemesi olduğu için. 1 ayda da elime ulaştı çok da memnun kaldım instagramda bi sayfaya yaptırdım🥰

26 haftalıkken sipariş verdim erkenden hazırlamak istedim çantamı ne olu ne olmaz diye 🤷🏻‍♀️

İsmi belliyse yaptırın bence, ben de yaptırıcam 25. Haftadayım ama bu ay ona sıra gelmedi masraf çok o yüzden diğer aya bıraktım 😜

Kusciviltisi cok uzun suruyor bu tarz seyler ya bence bi an once siparisi verin isme karar verdiyseniz.. benim 1 ay olcak daha baslamamislar ne tac ne tulum ne hediyelik..

2sy ayyy öyle miii 😒 ben hemen gelir diye düşünüyordum birde iyiki sordum da öğrendim

• 2sy bunu yanıtladı.

Kusciviltisi 3 farklı yerde yaptiriyorum bunlari. 3u de teslimat suresi icin 35 gun falan diyor daha benim siparisime sira gelmemis :( insallah yetisir..🤲🏻🤷🏼‍♀️

26 haftalik hamileyim bende dun verdim siparisini teslim suresi 25 gun denildi bence erkenden vermenin faydasi var cunku teslim sureleri uzun suruyor

Kızlar ben 24. Haftamda karar verip yaptırdım şimdi 29 dayım ve 3-5 eksiğim kaldı. Onlar için bile telaş yapıyorum. Son dk ya bırakmayın bence sonra heyecan ağırlaşma derken telaş yapıyorsunuz 🤦🏼‍♀️