Redpepper İsmi belliyse yaptırın bence, ben de yaptırıcam 25. Haftadayım ama bu ay ona sıra gelmedi masraf çok o yüzden diğer aya bıraktım 😜
2sy Kusciviltisi cok uzun suruyor bu tarz seyler ya bence bi an once siparisi verin isme karar verdiyseniz.. benim 1 ay olcak daha baslamamislar ne tac ne tulum ne hediyelik..
2sy Kusciviltisi 3 farklı yerde yaptiriyorum bunlari. 3u de teslimat suresi icin 35 gun falan diyor daha benim siparisime sira gelmemis :( insallah yetisir..🤲🏻🤷🏼♀️
Ebrucolak41 26 haftalik hamileyim bende dun verdim siparisini teslim suresi 25 gun denildi bence erkenden vermenin faydasi var cunku teslim sureleri uzun suruyor
Aryakusveannesi Kızlar ben 24. Haftamda karar verip yaptırdım şimdi 29 dayım ve 3-5 eksiğim kaldı. Onlar için bile telaş yapıyorum. Son dk ya bırakmayın bence sonra heyecan ağırlaşma derken telaş yapıyorsunuz 🤦🏼♀️
Kusciviltisi Cicilibicili ismi 2 sene önce belliydi 😍 siparişimi verdim buradaki yorumlara bakarak çok teşekkür ederim ♥️
nurdane3504 Kusciviltisi Canım baskı alırsan 15 gün nakışlı alırsan 1 ay süresi var ona göre hesaplayıp almalisin bence ama isim beklliyse erkenden de alabilirsin sıkıntı olmaz bende erkenden sipariş ettim bütün kıyafetleri yıkadım ütüledim sadece çantayı hazırlamak kaldı 30da herşeyi bitirin ne olur ne olmaz