Kusciviltisi Ben herşeyi 35. Haftadan sonra yaptım. ☺️
İsimli hastane çıkışını ne zaman aldınız 🌸
İsmi belliyse yaptırın bence, ben de yaptırıcam 25. Haftadayım ama bu ay ona sıra gelmedi masraf çok o yüzden diğer aya bıraktım 😜
Kusciviltisi cok uzun suruyor bu tarz seyler ya bence bi an once siparisi verin isme karar verdiyseniz.. benim 1 ay olcak daha baslamamislar ne tac ne tulum ne hediyelik..
2sy ayyy öyle miii 😒 ben hemen gelir diye düşünüyordum birde iyiki sordum da öğrendim
Kusciviltisi 3 farklı yerde yaptiriyorum bunlari. 3u de teslimat suresi icin 35 gun falan diyor daha benim siparisime sira gelmemis :( insallah yetisir..🤲🏻🤷🏼♀️
26 haftalik hamileyim bende dun verdim siparisini teslim suresi 25 gun denildi bence erkenden vermenin faydasi var cunku teslim sureleri uzun suruyor
Kızlar ben 24. Haftamda karar verip yaptırdım şimdi 29 dayım ve 3-5 eksiğim kaldı. Onlar için bile telaş yapıyorum. Son dk ya bırakmayın bence sonra heyecan ağırlaşma derken telaş yapıyorsunuz 🤦🏼♀️
Kusciviltisi 32 haftalıkken elımdeydı malum yıkama utuleme ıslerı
2sy ayyy inşallah yetişir sıkıntılı durum 🙏🙏
Aryakusveannesi doğru aslında son 8 9 ay her an ne olacağı da belli olmuyor 😍
gulin-35 doğru doğru birde yıkama ütüleme var🤣😒
Kusciviltisi isim netse ve değişmeyecekse yaptırabilirsin bence
Kusciviltisi 25 haftalikken yaptırdım.
Cicilibicili ismi 2 sene önce belliydi 😍 siparişimi verdim buradaki yorumlara bakarak çok teşekkür ederim ♥️
Kusciviltisi o zaman sağlıkla kullansın miniğin🌸
Kusciviltisi erken değil bence 30 gün de tadarim eden siteler bile var
Cicilibicili teşekkür ederiz teyzesiii😍
Busefe teşekkür ederimm🙏
Kusciviltisi Canım baskı alırsan 15 gün nakışlı alırsan 1 ay süresi var ona göre hesaplayıp almalisin bence ama isim beklliyse erkenden de alabilirsin sıkıntı olmaz bende erkenden sipariş ettim bütün kıyafetleri yıkadım ütüledim sadece çantayı hazırlamak kaldı 30da herşeyi bitirin ne olur ne olmaz
Kusciviltisi ben 34 haftalık hamileyim gecen hafta sipariş verdim 🙊🙊