Kusciviltisi Hellobaby2 ismi daha biz ilk sevgili olduğumuzda belliydi 😍 hemen siparişimi veriyorum bencede 🌸
MerveAkty Kusciviltisi Amiinn canım 😊 şimdiden yaptır isim belliyse ama gider gelir o minik kıyafetleri koklarsın benden demesi 😁
Kusciviltisi MerveAkty ayyy valla zaten ilk siparişimi bugün verdim ve kendimi tutamıyorum durmadan alasım geliyor şuan 🤣
Mom54544 Kusciviltisi İsim belirlesem hemen alcam da 😂😂 isim yok ortada eşimin dediğine ben hayır diyorum benim dediğime o 😁
Mom54544 Kusciviltisi Asel öykü Asel Lina dedim yok dedi kendisi Esila güneş dedi bende uzun ama güzel dedim 😂
handan93 Kusciviltisi ya aynen birde netten yaptırıyoruz ne zamana gelir bilmiyoruz, en azından netten yaptıracaklarımı bu ay içinde bitireceğim ben gelsin hazır dursun 🤭🤭
Kusciviltisi handan93 ben dün bi başladım kendimi durdururum sandım bi iki parça ile tam 10 parça almışım şuan daha bakmıyorum 😂 başlayınca sonu gelmiyormuş onu anladım
MinikKalbimmmm Kusciviltisi bence isim belliyse erken değil. Ben 31 haftalık hamileyim ve 1,5 ay önce sipariş verdim teslim süresi 1 ay dediler çünkü el işlemesi olduğu için. 1 ayda da elime ulaştı çok da memnun kaldım instagramda bi sayfaya yaptırdım🥰
Kusciviltisi MinikKalbimmmm isim belli bide en cici şeyler onlar olduğu için onlardan başlamak istedim 😍
Enisee_esol 26 haftalıkken sipariş verdim erkenden hazırlamak istedim çantamı ne olu ne olmaz diye 🤷🏻♀️
Redpepper İsmi belliyse yaptırın bence, ben de yaptırıcam 25. Haftadayım ama bu ay ona sıra gelmedi masraf çok o yüzden diğer aya bıraktım 😜
2sy Kusciviltisi cok uzun suruyor bu tarz seyler ya bence bi an once siparisi verin isme karar verdiyseniz.. benim 1 ay olcak daha baslamamislar ne tac ne tulum ne hediyelik..
2sy Kusciviltisi 3 farklı yerde yaptiriyorum bunlari. 3u de teslimat suresi icin 35 gun falan diyor daha benim siparisime sira gelmemis :( insallah yetisir..🤲🏻🤷🏼♀️
Ebrucolak41 26 haftalik hamileyim bende dun verdim siparisini teslim suresi 25 gun denildi bence erkenden vermenin faydasi var cunku teslim sureleri uzun suruyor