gulapikk Allah sağlıkla kucağına al canım ❤️ Aynen özel hastanede sezeryan herşeyi öne sunuyor kaçıncı haftanda karara bağlandı canım
Doğum 🤰🏻
SutlacimiYedimmiBen Bu bebeğin 1 hafta ileri de olması falan da etkiliyor mu
Cilekkz-22 Allah hayırlısıyla doğurmamızı nasip etsin
Pamugunannesi1 aminnnn 🤲🤲🤲 sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşALLAH
Semakacan Gerçekten tansiyon sıkıntı Hamilelikte 🤦🏻♀️ Ne güzel küvezde kalmamış maşallah 🧿
Cilekkz-22 İnşallah canım 🌸
Pamugunannesi1 evet canım o yüzden tuzdan uzak durmalı ☺️
dlnyny Aynen bu bir hafta önden gitmesi falan biraz problem galiba benim de 1 hafta önden gidiyor kafa ölçüldüğünde ama kilosu falan haftasına uyumlu gidiyor. Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin sağlıkla gelsinler 🙏🏻37-38 haftalarda netleşiyor o zaman 🙄
Beyzan Bol bol yürüyüş ve hareket ediyorum canım. Hangisi hayırlısıysa tabi ki o olsun çocuğumun sağlığı için ama normal doğum istiyorum.İnşallah canım hepimize 🙏🏻 Geldi mi ikiz bebikler 🤗
Semakacan Tuzsuz da hiç bişeyin tadı yok ondan uzak duramıyorum 🥺
Pamugunannesi1 aminnnn 🤲🤲
[silindi]
Pamugunannesi1 sizin durumunuza göre tahmini bir karar veriliyor ama bebegin sonraki durumuna durumlarina göre değişimler olabiliyor tabi ters durmasi suyunun azalmasi kalp atisi vs vs normalden sezaryene dönüş bu sbeeplerden cok oluyir ama nadirde olsa sezaryn istenip ayarlanip aniden bebegn kolaycik geldiği de oluyormuş 😊
Pamugunannesi1 son ay da çatı muayenesinde belirleniyor
Pamugunannesi1 benim ikiz değildi canım 🙈 keşke olsa ama erkek bebis geliyor 💃
Pamugunannesi1 yani sezaryeni 38.haftada yaptıklarına göre genelde çatı muayeneyesinide bu hafta yapıyorlar
Pamugunannesi1 evet ben öyle biliyorum☺️ Sağlıkla gelsinler inşallah🥰❤️
Pamugunannesi1 37 de de bebek dönmeyince karar verildi canım
Beyzan Ay karıştırdım galiba bitane ikiz bebiş bekleyen anneye benzettim aklımda öyle kalmışsın 🤭
[silindi] Teşekkür ederim canım 🌸
Tsara Teşekkürler 🌸🤗