Pamugunannesi1
Mesela bebek makat duruşlu oluyor ve dönmüyor yada bebek ve anne açısından normal doğum risk oluşturabiliyor sağlık açısından bu durumlarda sezeryana karar veriliyor.😊

Pamugunannesi1 çatı muayenesi 38. Hafta yapmıştı bana Dr son zaman yapılıyor ama öncesinde farklı bir durum ya da sonrasında acil sağlık problemi oluşabiliyor ve buna göre de değişebiliyor tabi sizi için en sağlıklısı olur inşallah

Pamugunannesi1 artık ozellerde sezaryen istiyorum diyince sorgusuz sualsiz yapıyor doktorlarinda işine geliyo yarım saatte hop bitti gitti onun dışında doğum başlayınca da yolunda gitmezse bebek riske girerse veya gelmezse uzun sürerse vs sezaryene donebiliyor

Pamugunannesi1 bebek karar veriyor🤣🤣bende tansiyon yüksekliğiyle yattım hastanede sonra normal doğuma hzirldiar 3 cm açıklığım oluştu tabi bu ilaçla açıldı doktorum geldi son defa bakacağını ve normal doğum icin odaya gececegimizi söyledi son defa bakınca beb3gimin koluyla beraber geldiğini ve hemen sezeryan olacağımi söyledi 🤪tansiyonumdan dolayı da belden aşağı sezeryan oldum

MDT Aaa bebişim yazmıştım gruba ama o kadar mesaj arasına karışmıştır görmemişsindir senden duymak daha güzel 😎

• MDT bunu yanıtladı.
          • MDT bunu beğendi.

Dilaam Bile bile sezeryan istemem her zaman normal doğum istedim bebişim ister Allah nasip ederse ama dediğin doğru sezeryan istiyorum desem hemen yaparlar

Smyra- Doğumda çok etkiliyor tansiyon aslında herşeyin etkisi var doğum açısından bebeğin dönmemesi açıklık olmaması Allah hayırlı doğum nasip etsin 🙏🏻

Pamugunannesi1 bende doğum şeklini sordum geçen hafta tüp bebek olduğu için sezaryen şeklinde konuştu ama tam olarak 37.haftada bunun belli olabileceğini söyledi tabi başka etkenlerde var doğum şeklinde