Pamugunannesi1 evet canım o yüzden tuzdan uzak durmalı ☺️
Doğum 🤰🏻
dlnyny Aynen bu bir hafta önden gitmesi falan biraz problem galiba benim de 1 hafta önden gidiyor kafa ölçüldüğünde ama kilosu falan haftasına uyumlu gidiyor. Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin sağlıkla gelsinler 🙏🏻37-38 haftalarda netleşiyor o zaman 🙄
Beyzan Bol bol yürüyüş ve hareket ediyorum canım. Hangisi hayırlısıysa tabi ki o olsun çocuğumun sağlığı için ama normal doğum istiyorum.İnşallah canım hepimize 🙏🏻 Geldi mi ikiz bebikler 🤗
Semakacan Tuzsuz da hiç bişeyin tadı yok ondan uzak duramıyorum 🥺
Pamugunannesi1 aminnnn 🤲🤲
[silindi]
Pamugunannesi1 sizin durumunuza göre tahmini bir karar veriliyor ama bebegin sonraki durumuna durumlarina göre değişimler olabiliyor tabi ters durmasi suyunun azalmasi kalp atisi vs vs normalden sezaryene dönüş bu sbeeplerden cok oluyir ama nadirde olsa sezaryn istenip ayarlanip aniden bebegn kolaycik geldiği de oluyormuş 😊
Pamugunannesi1 son ay da çatı muayenesinde belirleniyor
Pamugunannesi1 benim ikiz değildi canım 🙈 keşke olsa ama erkek bebis geliyor 💃
Pamugunannesi1 yani sezaryeni 38.haftada yaptıklarına göre genelde çatı muayeneyesinide bu hafta yapıyorlar
Pamugunannesi1 evet ben öyle biliyorum☺️ Sağlıkla gelsinler inşallah🥰❤️
Pamugunannesi1 37 de de bebek dönmeyince karar verildi canım
Beyzan Ay karıştırdım galiba bitane ikiz bebiş bekleyen anneye benzettim aklımda öyle kalmışsın 🤭
[silindi] Teşekkür ederim canım 🌸
Tsara Teşekkürler 🌸🤗
Loveme Hadi hayırlısı bakalım 23+6 yız. Bakalım nasıl gelicek 🤗
gulapikk Teşekkür ederim canım 🙏🏻
Pamugunannesi1 şey diyormusum Allah söyletmis olsun 🤪🤪🤪 sonra 4 çocukla hunimi takar önüme bakarım 😂
Beyzan Ahahahhaha olabilir bir bakmışsın öyle 4 çocuklu bir anne oluyormuşsun 😅
Pamugunannesi1 öyle ama herşeyin fazlası zarar valla ☺️
Pamugunannesi1 Sezeryan olacağınız zorunlu durumlardan bildiklerim şunlar ;
Yüksek tansiyondan dolayı gebelik zehirlenmesi, makat gelişli olması, plesantanınnrahim ağzını kapatması, çatınızın dar olması, bebeğin iri olması, kan basıncınızın çok yüksek olması, herşey yolunda gitmesine rağmen açılmanızın olmaması ve güç kaybı, bebeğin kalp atışlarını yavaşlaması, sizin aşırı kilolu olmanız, kordonun boyuna dolanması, çoğul gebelik. Aklıma gelenler bunlar. Bunların dışında herşey normal doğuma elverişli olsa bile siz kendi isteğinizle de sezeryan olabilirsiniz tabi ki. Sağlık problemleri olmadığı sürece tercih sizin. Genelde 36. Haftadan sonra çatı muanesi yapılıyor ve o gün kararlaştırılmış olunuyor. Ama net bir şey söylemek mümkün değil doktorlar tarafından da. Bu saydığım şeyler hamileliğin 24 -25. Haftasından itibaren de olabilir, normal doğum yapmaya çalıştığınız o son anda da olabilir. Sonuç itibari ile ikisi de doğum. Korkmayın, telaş etmeyin, gönlünüzü ferah tutun. Sizin ve bebeğiniz işin hayırlısı hangisi ise o nasip olsun 🙏🌹