Kızlar 39.haftamdayım bu hafta doğurmak istiyorum benimle aynı ve ya bi hafta geri olan arkadaşlarımın hepsi doğum yaptı sıra bana gelmiş gibi hissediyorum ama belirtilerim yok doğumu başlatmak için neler yapabilirim 😍
Doğumu başlatmak
39+1 ben de durayım burda. Bizim kız bir de gram kanaala inmemis. Dogum başlasa açılmam olsa çıkamayacak bile. İnmesi için ne yapabişiriö
Saniss bende 39+1 im ama sabredemiyorum gelsin seveyim istiyorum
Nanelisekerr çömelme haraketi 😂
Nanelisekerr Bol Squat yap çömelip kalk, karnınıza ve belinize aşağı doğru indirme hareketi yaparak masaj yapın yağla, Hurma bol bol, korunmadan İlişkiye girin sık Doğumu Kolaylaştırır başlatır vajinada açılmayı yumuşamayı sağlar.. Sıcak Duş, Sonrası Tekrar squat vajina yumuşadigi için daha kolay iner squatla, merdiven inme cikma, yürüyüş 🙏
Betulnuri bende bugün 39 oldum 💙👼🏻
Cagla1903 çok teşekkür ederim canım elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum bunları ama bacaklarım kaldırmıyor artık kilo alındığım için 🤰🏻
CeydaCavus biz sizi geçtik biz dün olduk 39 😍😂🤰🏻🐣
Betulnuri bende sizin gibiydim artık kendi sancılarım gelsin istiyordum suni almamak için. Önce bir saat yürüdüm hızlı hızlı hatta 1.5 saat olabilir. Sonra apartman beş katlıydı indim çıktım merdiveni indim çıktım beş kez beş katı indim çıktım 😀 nefes nefese oluyo tabi ama sonra o gece nişan ve sancı geldi 😀 açılmam oldu kolayca acayip tavsiye ederim
Nanelisekerr bacaklarınızı aça aça yürüyün uzun adımlarla. Sınırları zorlayın yürümede iki saat üç saat. Bak nasıl iniyor kanala sancın geliyor
Betulnuri 😂😂maşallah
ElifAkaln yaa ciddi misinnn 😂😍 yarın doktor randevum var açılma varsa da yoksa da dediğini yapıcamm 😍🥰
ElifAkaln evde hızlı yürüme sporları var onlar işe yarar mı ki
ElifAkaln 39+2 deyim doktor kontrolüm vardı bugün çatı muayenesi hiç olmadım bu haftayı tamamlayalım sancın olmazsa eşyalarınla haftaya salı gel başlatalım doğumu dedi 🤦♀️ inşallah kendi sancılarım olur ya. Hem doktorun doğumu başlatmaktan kasti neydi sizce sunisancı mı?
ElifAkaln yaa hayır benim salıya kadar kendi sancımla doğurmam lazım 🤦♀️
Betulnuri 40+1 hala doğuramadım🥺🥺