Betulnuri bende bugün 39 oldum 💙👼🏻
Doğumu başlatmak
Cagla1903 çok teşekkür ederim canım elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum bunları ama bacaklarım kaldırmıyor artık kilo alındığım için 🤰🏻
CeydaCavus biz sizi geçtik biz dün olduk 39 😍😂🤰🏻🐣
Betulnuri bende sizin gibiydim artık kendi sancılarım gelsin istiyordum suni almamak için. Önce bir saat yürüdüm hızlı hızlı hatta 1.5 saat olabilir. Sonra apartman beş katlıydı indim çıktım merdiveni indim çıktım beş kez beş katı indim çıktım 😀 nefes nefese oluyo tabi ama sonra o gece nişan ve sancı geldi 😀 açılmam oldu kolayca acayip tavsiye ederim
Nanelisekerr bacaklarınızı aça aça yürüyün uzun adımlarla. Sınırları zorlayın yürümede iki saat üç saat. Bak nasıl iniyor kanala sancın geliyor
Betulnuri 😂😂maşallah
ElifAkaln yaa ciddi misinnn 😂😍 yarın doktor randevum var açılma varsa da yoksa da dediğini yapıcamm 😍🥰
ElifAkaln evde hızlı yürüme sporları var onlar işe yarar mı ki
ElifAkaln 39+2 deyim doktor kontrolüm vardı bugün çatı muayenesi hiç olmadım bu haftayı tamamlayalım sancın olmazsa eşyalarınla haftaya salı gel başlatalım doğumu dedi 🤦♀️ inşallah kendi sancılarım olur ya. Hem doktorun doğumu başlatmaktan kasti neydi sizce sunisancı mı?
ElifAkaln yaa hayır benim salıya kadar kendi sancımla doğurmam lazım 🤦♀️
Betulnuri 40+1 hala doğuramadım🥺🥺
Betulnuri bana da salı günü sabah 8 de gel yatıralım dedi🥺🥺 Salıya kadar kendi sancım gelsin diye çabalıyorum
Minikbiranneee ben salı günü 40+1 olucam suni sancı işe yaramazsa napar ki doktor ben sezeryanla doğum yapmak istemiyorum
Betulnuri 39+4 bendede bir belirti yok
Betulnuri işe yarar inşallah niye yaramasın korkma ben kızımda 42+2 de 0 açıklık ile suni aldım sabahtan aldm akşam doğurdum 🥺 Allah yardımcımız olur inşallah. Ben salı günü 41+1 oluyorum
Minikbiranneee seni bir hafta bekletmiş doktor beni niye bekletmedi Acaba
Minikbiranneee bilmiyorum korkutuyorlar beni ya suni işe yaramıyor bazen sezeryana alıyorlar diye
rumeysattnc napacaz biz bu bebişlerle yaa 😣