Merve6954 Gerçekten rahat olun anlık bir işlem.. 😊
Çatı Muayenesi Korkunç Değil!!!!
- Düzenlendi
Krizantem_ bencede çok abartılıyor acısız bir işlem değil evet ama canın cıkacak kadar değil. benim acımıstı yalana gerek yok ama dogum sancısı kadar zor değil. siz kaçıncı haftanızda oldunuz çayı muayenesini haftaya kontrolum var 36+3 olacagım 2. dogumum olcak yaparmı bilmiyorum
- Düzenlendi
momsboys 37de oldum. İlk doğumunuz normalse yapmaz diye düşünüyorum.
Krizantem_ Çok teşekkür ederim 🤗 darısı diğer korkularımın başına 🙏🏻☺️
Bende 34. Haftamda yani haftaya muayene olacam çok erken olduğunu düşünüyorum ama 🙄
Esra_42gunindi Evet erken aslında neden erken bakmak istedi ki🤔
[silindi]
Krizantem_ cok aptalca bi post aşırı sinirlendim oturdugm yerde. bi daha asla yaptirmazmis vs sanki keyfi de ona elini sokmaya çok meraklı oldgndan yapiyorlar bunu ztn cati muaynesnden bu kadar korkup aciyisa canlari normal dogurmayi hic dusunmesinler😅 gereksiz korkutucu olmuş kac kez olduk ilk gebelgmde asla oyle bisey de değil
Krizantem_ bilmiyorum nstde girdim acaba sancı mı gördü diye düşünmüyor değilim bebeğim ters duruyormuş
Krizantem_ valla canım öncelikle sağol. Her insanın korktuğu utandığı bişi. Yani ben birde utanıyorum ama tsbi ki bunun utanılacak bişi olmadığını kendimde biliyorum ve bu durum zaman geçtikçe kafamda oturuyor. Kafamda oturmayan şey sizinde dediğiniz gibi acıcak mı nasıl olucak vs. Ama gördüğüm çoğu posta göre sizinde dediğiniz gibi korkulacak bişi yok. Herkesin acı eşiği farklı tabi ama arkadaşın bahsettiği cinste bişi de olmaz yani. Bende nasipse pazartesi giricem 38de yapıcaktı ama yarın 37+5oluyoruz yapar diye düşünüyorum yani tahmin ediyorum. Herkese hayırlı doğumlar sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşaAllah Allahım 😇🙏
Esra_42gunindi canım nst ye ben 35de girdim sancım çıktı ama haftan iyi durdırmıcam ne zaman gelirse artık normal kabul ediliyor dedi. Ama çatı muayenesi de yapmadı bana
Krizantem_ Kesnlkle ya bazı şeyleri çok abartıyoşar tatenoz aşısı içinde beni çok korkuttular ama hiçte öyle değilmiş bazı şeyleri çok fazla mübalağa ediyolar
Esra_42gunindi Sen gormedin mı nst kağıdını canim? Bir de bebek tersmiş dönsün diye beklenir önce bilemedim vardır bir bildigi😊
BirTEK Evet tetanoz da aşırı abartılan şeylerden biri🤦♀️
umyahsen Amin inşallah canım ..🤲🌸Evet Bende de hem utanma hem korku vardı ama gerçekten ikisi de boşuna 😊
Krizantem_ Size ayrı ona ayrı denk gelmiş olabilir bende kürtaj oldum kadın hap yerleştirdi düşsün diye resmen dirseğe kadar soktu var öyle dengesizler bazen denk gelebiliyor 3 kere hap verdiler alttan diğerleri parmağıyla ittirdi ilk hapı verende dirsegine kadar soktu
Tecrübenizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz, çatı muayenesinde bile kasılırsam nasıl doğum yapacağım diye üzülüyorum bazen ama sonra bunları okuyunca herkesin aynı yoldan geçtiğini görüp rahatlıyorum 🤭
umyahsen ben 32. Haftamda girdim canım arada yalancı sancılarım da olunca korkmaya başladım ister istemez muayeneden korkmuyorum aslında erken doğum olmasından korkuyorum
baby_mama Evet hepimiz aynı yoldan geçiyoruz ve normal doğum istiyorsak bu çok küçük bir aşama sadece 😊 Rica ederim 😊 Hepimiz saglikla hayirlisiyla kavuşalım inşallah yavrularımıza🤲😊💗💙
Adaa8905 aynen öyle. Ben de 3 4 gün önce muayene oldum ve inanın çok fazla canım yandı. Çünkü hemşire eldiveni giydi ve direkt elini soktu. Jel filan sürmedi kayganlaşsın diye. O eldiven de plastik bir materyal sonuçta ve çok canım yandı ister istemez bağırdım. Bu tamamen hemşire ua da doktorun elinin ayarıyla alakalı bi durum bence.
Esra_42gunindi canım bnmde iki hafta oldu öyle diyeli Heran gelebilir diye. Ama çok şükür 37+4olduk. Allahın izniyle sağlıklı olsunlarda ne zaman gelmiceklerini onlar iyi bilirler. Allahın izniyle sizin evladınız da sağ salim sağlıklı bi şekilde doğar kucağınıza alırsınız 😇🙏