• Gebelik
  • Çatı Muayenesi Korkunç Değil!!!!

Kızlar ben ağdaya gidiyorum 37. Haftada çatı muayenesi olucam şuan 33teyım gitmeden ağdaya gidicem ama doğum 39da falan gelirse napıcam akıl verin nolur

Babyhappy58 Lekelenme olabilir nişan da gelebilir dedi . Sabah oldum akşamına mukuslu kanlı akıntı geldi gecesinde ve ertesi gun de yine mukuslu ve kahverengi devam etti ama nişan mı muayeneye bağlı lekelenme mı bilmiyorum. Doktorum nişan gelse de gelmene gerek yok sanci ve su gelmedikçe dedi.

Seloss Tüylerin uzama hızına bağlı canım çabuk uzuyor mu

Adaa8905 benimde doğumda ilk kontrolü yapan ebe acıtmıştı ama ebenin hangi uzvunu ne kadar soktuğunu görme imkanınız yok o orada arkadaş dirseğine kadar soktuğunu nasıl görmüş bende ona şaşırdım

Krizantem_ bugun denk geldim ona gercekten cok korktum bı kere bebek ıcerde zarar gorur nasıl elını sokuyo anlayamadım ve bu post muane olacak kısılerı de korkutur kendını kasmasını saglar bıraz daha bılınclı yorumlar yapılsa keske

[silindi] aynı şeyleri hissetmişiz 🙈🙈🙈bide altına bilmeyenler yazıyo ayy ben yaptıramam falan diye

Seloss Şöyle diyim canım ben karnimdan ötürü kendim düzgün alamamaya başladım o yüzden bir süre jiletle aldım, çatı muayenesinden önce de jiletle aldım, bu hafta uzayınca ağdaya gideceğim 38. Haftama 2 gün kala yani..

baby_mama çarı muayenesinde güle oynaya gidip kasıla kasıla çatala çıkıyosunuz doğum öyle bişey değilki sancı çekerken kendiniz bağırıyodunuz ebeler bi bakın nolur kaç cm olmuş diye 🙈🙈🙈

Krizantem_ acı esıgıı cooooookkk dusuk kısılerde can yakıyodur defakarca oldum dogum anımda sancı cekerken on dan fazla bakılmstır yanı ne ılkınde ne sonuncuda oyle dırsege kadar sokmalar falan yok alt tarafı elıyle bıraz ıcerıye gırıp kontrl edıyolar kaldı kı sart yapmaları
          ınsanların mecburen olacagı kontrllerı korkutarak anlatmya gerek yok dıye dusunuyorum daha tecrube etmeden nasılsa cok acıycak dıye panıklıyolar

Krizantem_ bu cati muayenesi nie oluyor bn ikinci bebegime hamileyim ilkte hic öyle bi muayene olmadim 20 haftalik gebeyim hala yine hic olmadm

elaveipek ay öyle mi gerçekten. Ben daha önce smear testi verdim, alttan muayene de çok oldu, ister istemez kasıldım bunlarda. Ya bebek çıkarken de kasılıp kendimi geri çekersem diye korkuyorum valla 😄🙈

Krizantem_ o postu okuduğumda beri düşünceler içerisindeyim benimde 1 hafta sonra çatı için gel dedi şimdiden kastım keşke okumasayfım diyorum kendi kendime 😠