Kizlar az önce bir posta denk geldim de karnına kadar elini sokmuş ebe o el nasıl karna kadar giriyormuş acaba,biraz daha girse ağzımızdan çıkaracak galiba elini🤣🙄 ne kadar abartılıyor,yok dirseğine kadar kolu giriyormuş falan 🤦♀️ lütfen arkadaşlar boyle abartili seyleri okuyup da korkmayın !!!
Ben 2 gün önce oldum çatı muayenesi. Sıramı beklerken gerginlik ve korku vardı. Nabzım falan hızlandı ağlayacaktım neredeyse,hem çatal da o pozisyon da olmak hem de parmakla bakacak olmasını düşündükçe çok geriliyordum. Bunları yazıyorum ki bende de korku vardı cesaretle girip olmadım yani muayenemi ..
Her neyse;
çatala çıktıktan sonra doktorum parmaklarına jel sürdü ve girişini hiç hissetmedim sadece jelin ıslaklığını hissettim. Parmaklarını biraz daha ittirip açınca çok hafif bir acı oldu ama ben kendimi kasmıştım, kasmasam o da olmazdı belki. Acı dediysem inanın çok hafif ve bir anlık bir acı.Kan aldırırken iğnenin acısı daha çok öyle söyliyim. Muayene sonrasında asla acı yanma hissetmedim. 1 dk ya sürüyor ya sürmüyor. Lütfen korkmayın saçma sapan hikayeleri dikkate almayın. 😊😊😊