• Gebelik
  • Yaaaaa 99 olmuş ya bugün 😳

ynrbrk ayyyy ne kadar çokuz 😂 bir kişi daha vardı hepimiz aynı gün doğururmuşuz sizin kaçıncı doğum

Annecik_ yaa aynen öylee geçende bir lohusa pijaması bakayım dedim danteller manteller 🤦🏽‍♀️ Dümdüz anam babam pijama bulamadım 🙄

Deniztrn trendyolda buldum ben güzel bakabilirsiniz ☺️ Ben de sevmiyorum dantel falan

depsizoo artık küçük kabin boy arabalar var en iyisi onlar ama puset takılabilir olursa iyi olur

Annecik_ merhaba bizim de 99 gun var 25 aylik oglum var ben sadece ileriki donemde giyecegi 2 tulum aldim bayram sonu onceki kiayfetleri yikayip temizlik yapar utulerim dolaba yerlestiririm

Eminos123 bayram sonu ben de eskileri çıkarayım bari dien azından ne var ne yok bileyim diğer oğlumun dolabını düzenleyeyim yavaştan başlamak lazım . Hoş gelsin bebeğin 🥰

Annecik_ Bilmiyomki işte küçük değilde büyüklerden alcaz herhalde takılıp çıkartılabilen

depsizoo ahahahah sen gönderi okumuyor musun kimseyi düşünme yardım edecek diye 🤣🤣🤣 kendi göbeğini kendin keseceksin madem merdiven var kanguru da alırsın rahat olur

ynrbrk sağlıkla gelsin benim 2. Bebeğim bir rahatım ki sormayın aynı cinsiyet yaaa diye 🤣

Annecik_ inşallah sizin de sağlıkla gelsin 🥰 ben o kadar rahat değilim ilk diye sanırım 😂

biyologelif allah şifa versin 🤲 zamanı geldiğinde sağ sağlim kavuşun inşallah yavrunuza 🤲😢

haydibakalim bu dönem allah herkesin yardımcısı olsun. Daha zaman var inş her şey yoluna girer. Evlere kapan demek kolay ama bunca insanın işi gücü ne olacak. En güzel şeyler sizinle olur inş

Annecik_ amiiin canım hepimizi Allah bu illetten kurtarır inşallah eksikler de hallolur ya Allah büyüktür iyi araştırxıktan sonra hiç dert etmeyelim :)

Annecik_ baska da bisey almam evde hic giyilmedik 5 li takim bile var 2 tane ama buyudukce mevsim gerekliligine ihtiyaca gore alirim zaten bebekler cok hizli buyuyor bilirsiniz