Kızlarrrrrrr sevgili anneler ve anne adayları,
biz bugün 99 olmuşuz yaa hem bir sevindim, hem de bir telaş aldı beni 😳
Bir oğlum var 4 yaşında şimdi ise bir oğlum daha olacak. Ben de emennnn aynı cinsiyet zaten Ateş haziranda doğdu doğru düzgün giyinmedi Toprak’a da az alırım yeaahh tadındaydım en azından yeni bir hastane çıkışı. Şu gün oldu 2 parça almışım hiç biri ee hastane çıkışı değil 😂
Benim gibi telaşsız anneler burada mı eller görelim yani doğru düzgün hazırlık yapmayan.
sadece doğumda oğluma hazırlayacağım. süslerin teması hazır ilk oğlumda kuzu temalı yaptım şimdi aslan burcu olacağı için Aslanlı tema seçtik bu kadar.
sizler neler yapıyorsunuz
Yaaaaa 99 olmuş ya bugün 😳
Annecik_ benim 75 kaldı ama ben de gayet sakin durumdayım 😂😂 sanki ben doğurmayacağım 😂😂
Caglaarhan işte benden bir tane daha ben de yaz gelse de ortalık biraz sakinleşse İzmirdekiler yazlığa gitse de ben alışveriş yapsam diyorum
Annecik_ yok kaynanam biliyo ne alınacağını falan beşik anne kucağı cart curt vırt zırt var hepsi hastane çıkışı olarak bide bana bişeyler alıncak o ama bakalım 😁 onlara daha çok var diye oturuyoz işte çocuk kilolumu doğar normalmi doğsr bilmiyoruzki babasının tarafına çektiyse kilolu doğar 🤦
Annecik_ bizde 99 olduk bugün 🥰
Haticeerez ayyyy aynııııı ben inş gününde doğar diyorum o gün bizim evlilik yıldönümümü de 🥰
Benimde 99 gün kaldı riskli gebeyim inşallah sağlıkla alırız. Benim 2. Kızım ilkinde var siye bir şey almıyorum sadece yeni bir hastane çıkışı alacağım.
Annecik_ ayy inşallah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin rabbim 😍
biyologelif neden riskli gebelik?