• Gebelik
  • Yaaaaa 99 olmuş ya bugün 😳

Kızlarrrrrrr sevgili anneler ve anne adayları,
biz bugün 99 olmuşuz yaa hem bir sevindim, hem de bir telaş aldı beni 😳
Bir oğlum var 4 yaşında şimdi ise bir oğlum daha olacak. Ben de emennnn aynı cinsiyet zaten Ateş haziranda doğdu doğru düzgün giyinmedi Toprak’a da az alırım yeaahh tadındaydım en azından yeni bir hastane çıkışı. Şu gün oldu 2 parça almışım hiç biri ee hastane çıkışı değil 😂
Benim gibi telaşsız anneler burada mı eller görelim yani doğru düzgün hazırlık yapmayan.
sadece doğumda oğluma hazırlayacağım. süslerin teması hazır ilk oğlumda kuzu temalı yaptım şimdi aslan burcu olacağı için Aslanlı tema seçtik bu kadar.
sizler neler yapıyorsunuz

Annecik_ bizim 96 kaldı ben heç bişi yapmıyom hazırlık falan 🤣 oldu gibi duruyo kaynanam saolsun ama sürekli bişeyler alasım var ben alıyım benim alsıklarımı giysin havası var da işte

depsizoo biz de kimse başlamadı birbirimize bakıyoruzzz eeee diyoruz herkeste 1-2 şey var ama gerçekten lazım mı ne ihtiyaç bimiyoruz 🤣🤣

Caglaarhan işte benden bir tane daha ben de yaz gelse de ortalık biraz sakinleşse İzmirdekiler yazlığa gitse de ben alışveriş yapsam diyorum

Annecik_ Son 93 kaldı bizimde sabırsızlanıyorum eksiklerim de var malum kapanma da var 😂😁

Annecik_ yok kaynanam biliyo ne alınacağını falan beşik anne kucağı cart curt vırt zırt var hepsi hastane çıkışı olarak bide bana bişeyler alıncak o ama bakalım 😁 onlara daha çok var diye oturuyoz işte çocuk kilolumu doğar normalmi doğsr bilmiyoruzki babasının tarafına çektiyse kilolu doğar 🤦

Haticeerez ayyyy aynııııı ben inş gününde doğar diyorum o gün bizim evlilik yıldönümümü de 🥰

depsizoo kilolu da kolay oluyor yaaa ele kola doluyor kısmet alırsını bir çeşit bizde bebek arabasından anne yanına normal beşikten yatağa hepsi var şimdi abiye oda hazırlayacağız

Annecik_ Ha öyle şey olarak bebek arabası eksik sadece bakalım beşik zaten babasının beşiği 🤣

Benimde 99 gün kaldı riskli gebeyim inşallah sağlıkla alırız. Benim 2. Kızım ilkinde var siye bir şey almıyorum sadece yeni bir hastane çıkışı alacağım.

Annecik_ ayy inşallah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin rabbim 😍

Annecik_ ben hastane çıkışı almama kararı aldım 😅 hepsi cafcaflı yani erkek bebek tulumunda taşlar fiyonklar danteller 🙄 ay ben kızda sevmem oğlanda hiç yani.. herneyse zaten onun haricinde de alınır elbet diyip yatıyorum😅

Annecik_ aynı yaş araları bile bebişlerimizin. Ben sizin yaptıklarıjozo bile yapmadım daha henüz 26+5 olduk ortada ilk oğlumdan kalanlardan başka birşey yok 🙈

Deniztrn offf bana da renkleri çok abartı geliyor koyu koyu ben de düz istiyorum hafif desenli ya da şöyle üstünde bir tanecik aslan gibi. Ama bir şapka yapmışlar fil kulaklı falan komik geldi yani