• Gebelik
  • Yaaaaa 99 olmuş ya bugün 😳

Benimde 99 gün kaldı riskli gebeyim inşallah sağlıkla alırız. Benim 2. Kızım ilkinde var siye bir şey almıyorum sadece yeni bir hastane çıkışı alacağım.

Annecik_ ayy inşallah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin rabbim 😍

Annecik_ ben hastane çıkışı almama kararı aldım 😅 hepsi cafcaflı yani erkek bebek tulumunda taşlar fiyonklar danteller 🙄 ay ben kızda sevmem oğlanda hiç yani.. herneyse zaten onun haricinde de alınır elbet diyip yatıyorum😅

Annecik_ aynı yaş araları bile bebişlerimizin. Ben sizin yaptıklarıjozo bile yapmadım daha henüz 26+5 olduk ortada ilk oğlumdan kalanlardan başka birşey yok 🙈

Deniztrn offf bana da renkleri çok abartı geliyor koyu koyu ben de düz istiyorum hafif desenli ya da şöyle üstünde bir tanecik aslan gibi. Ama bir şapka yapmışlar fil kulaklı falan komik geldi yani

ynrbrk ayyyy ne kadar çokuz 😂 bir kişi daha vardı hepimiz aynı gün doğururmuşuz sizin kaçıncı doğum

Annecik_ yaa aynen öylee geçende bir lohusa pijaması bakayım dedim danteller manteller 🤦🏽‍♀️ Dümdüz anam babam pijama bulamadım 🙄

Deniztrn trendyolda buldum ben güzel bakabilirsiniz ☺️ Ben de sevmiyorum dantel falan

depsizoo artık küçük kabin boy arabalar var en iyisi onlar ama puset takılabilir olursa iyi olur

Annecik_ merhaba bizim de 99 gun var 25 aylik oglum var ben sadece ileriki donemde giyecegi 2 tulum aldim bayram sonu onceki kiayfetleri yikayip temizlik yapar utulerim dolaba yerlestiririm

Eminos123 bayram sonu ben de eskileri çıkarayım bari dien azından ne var ne yok bileyim diğer oğlumun dolabını düzenleyeyim yavaştan başlamak lazım . Hoş gelsin bebeğin 🥰

Annecik_ Bilmiyomki işte küçük değilde büyüklerden alcaz herhalde takılıp çıkartılabilen

depsizoo ahahahah sen gönderi okumuyor musun kimseyi düşünme yardım edecek diye 🤣🤣🤣 kendi göbeğini kendin keseceksin madem merdiven var kanguru da alırsın rahat olur