• Doğum
  • Lütfen bunu yapmayalım!!

Egemenim64 Canım o bahsettiğim uydurma hikayeyi anlatan sendin dimi? Neden yalan söyledin diyince açıklar mısın dediğimde de saldırmaya başlamıştın? İsmin ne ver adını soyadını demiştin..Eşin polis beni aldıracaktın galiba😀Allah sana akıl fikir versin bak kim bilir kaç yaşına gelmişsin millete yalan hikayeler anlatıp korkutmaya çalışma gafletine düşüyosun.Yazık üzülüyrm sana bak sensin o hesabı da yeni açmışsn Askıya alınmıştın yalanların ve tehditlerin yüznden.Hala buralarda doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar diyorsun pes! Doğru sensen Allah bizi korusun! Hadi bak işine muhattap olma benimle!Yalancı insanlardan hoşlanmıyrm!

@Birdemetgul
    Evet haklı olduğunuz yerler var normal doğum güzeldir ama sanki siz de biraz zorunlu sezaryan olacakları korkutmuşsunuz gibi geldi bana. Tansiyon düşer, pıhtı atar vs.

Birdemetgul Sezaryan demek ameliyat demek bunun nekadar riski var sadece ameliyatta değil ameliyattan sonrada.Tansiyonu çıkan var,pıhtı atan var,şiddetli baş ağrısı bel ağrısı çeken var vs …Sadece narkozun bile bir sürü yan etkisi var.

Bu mu ben kötü bişi yazmadım dediğiniz daha ne yazacaktınız? Kaş yapayım derken göz çıkardınız ve bu tepkiler de normal doğumu desteklemenize değil sezaryen ile ilgili bu kadar olumsuzluk anlatmanıza. Farkında mısınız burada zorunlu sezaryen olacak bir sürü anne adayı var ne hakkınız var insanları bu şekilde korkutmaya.
    Normal doğumu savunuyorsanız bir diğer doğum şeklini karalayarak değil savunduğunuz şeyin olumlu yanlarını anlatarak yapın propagandanızı.

Dnz8806 Pardon anlamadım kimmişim ben komik olma ya git profilime bak için rahatlasın ne fiyim 🤷🤷🤷

Birdemetgul Normal doğumun zorluklarınıda yasamayan bilmez.Suyunuzu patlatıyorlar kuru kuru suni sanci cekiyorsunuz gelen giden alttan muayene ediyor.Dogum olduktan sonra dikişinizi düzgün atmazlarsa vajinal sekil bozukluğu ayrıca genişliği oluyor.Buda ileride iliskide his kaybı vs gibi seylere yol aciliyor.Esler arasında problem olabiliyor.Yani bence burda öyle bilmeden yazmak dogru degil

Birdemetgul bunun kararını siz mi vereceksiniz bende sizin gibi insanlara hayret ediyorum bi zahmet insanların doğum şekli kararına da karışmayın ya .

ratatosk bende normal doğum ile ilgili bildiğim şeyleri mi yazayım şimdi dedim ilk ona ve bir sürü normal doğum yapmış ve yapacak olan insanı etkilemek istemediğimden sustum ama bu maşallah beyni pıhtı attırıp bizi felç bıraktı 😀

Dnz8806 Canım ismimin üzerine tıkla bak istersen ben o muyum değil o kim onuda bilmiyorum ama anlamadım canım seni 😆😆😆🤣🤣🤣🤣

ratatosk bende normal doğum ile ilgili bildiğim şeyleri mi yazayım şimdi dedim ilk ona ve bir sürü normal doğum yapmış ve yapacak olan insanı etkilemek istemediğimden sustum ama bu maşallah beyni pıhtı attırıp bizi felç bıraktı 😀

Puskullu95 sanane diye bir şey yok!
      Ozaman sizde terkedin burayı …
      Siz de iğrenç zihniyetinizde kaybolun..

Önce bir terbiyenizi takının.
      Kaç yaşındasın bilmiyorm aama sana terbiyeyi ben öğretmiyim. ..
      Hadsiz;!!

Karşındaki bir Anne ,önce saldırmamayı insan gibi konuşmayı öğrenin
      .
      İnsanın zıvanadan çıkarıyorsunuz.
      Burda insanların kalbini kırmak ,post sahibine yüklemektense git evinle ilgilen ,en azında dilin ile kimseyi kırmaktan kendini korursun.

Anladığını umarak son kez yazıyorum..

Gmzkyhn04 işte böyle bir açıklama yapsa yorum yapsa eyvallah. Kendimi örnek vereyim ilk çocuğumda mecburi sezaryen oldum. Elbette bende normal olarak doğurmak isterdim ama riskliydi. Yapamadım. Şimdi ikincisine hamileyim ssvd istiyorum ama riskli benim için. Yine de karar vermedim. Şimdi sezaryen oldum ağrılarım vardı hepten sezaryenden korkmaya başladım …. eeeee şimdi söyleyin bana ben nasıl bir doğum yapıcam? Ve yukarı da birisi yazmış sezaryen doğum şekli değildir diye. Ben doğurmadım da kim doğurdu. Ne kırıcı bir cümle değil mi?ben kimseyi de sezaryene teşvik edici post yazmadım mesela . Doktorla hasta kendisi karar verecektir buna. Her doğum şeklinin riskleri var ama kimseyi teşvik etmenin mantığı yok bence . Çünkü bu kimsenin sorumluluk alanına girmez. Elbette en güzeli normal olandır ama riskli doğum söz konusu olduğunda bir insan sezaryen oluyorsa kalkıpta bu doğum şekili değildir de denmez. Sezaryen de olsun epidural de olsun normal de olsun spinal da olsun hepsinin kişi üzerindeki riskleri farklıdır. Herkeste aynı sonuç vermez.

Puskullu95 Ama nasıl geldi kendini belli etti yine.Ya o postta ne yalanlar atmıştı bir görseniz bi sezaryen bi nrmal yaptım.Sezaryen çokkk kötğ bilmem ne falan oo bi girdik baktık Öyle kötü normal doğum yaşamış ki ve kendi açık açık unutamayorum o travmayı demiş! Dikişleri yok ölümden dönmeleri falan nelerrr neler.Eskiden yazdıklarının görünmeyeceğini sandı rezil oldu meğer iki doğumu da normalmiş … Şimdi gelip bana saldırması ondan anlıyo musun? Yeni hesap açmış bir de:) Diğerini askıya aldılar zaten.Hakaret ve tehditlerden şimdi yine başlar! Kocam polis ver adını demeye