• Gebelik
  • Kaç yaşınızda anne oluyorsunuz 💋

34Sare bulandırmak değil canim zaten amaç gayri ihtiyari düşüncelerini yazmis ve karşısında sacma sapan yorumlar almis empati kurup anlamak saldırı mısırda herkes onu geçtim cevap verilecek ise ile bayanın yazdığı dilde ( seviyeli) cevap verilse idi suan bu konuşmalar buralara gelmezdi iyi aksamlar diliyorum

Shyla_ktlu evlendikten sonra da okuma imkanı var artık. Üstelik bence evlenince daha çok gezip görme imkanı oluyor. Bekarken bazı şeyler kısıtlı oluyor. Sonuçta ailene hesap veriyorsun. Ama evlenince kocanı yanına alıp ülke ülke gezersin kimse karışamaz. Bence bu 20 yaşı da çok sıkıntı ediyorsunuz. Olgunluk yaşla ölçülemez. Ne insanlar tanıyorum 30 yaşını geçmiş hala mantıklı kararlar veremeyen, hiç bir işe yaramayan.

Aycaadax ben şuan teyze değilim ama gayet bilinçli bir anne olacağım ama lakin bu konuşma tarzı ile siz daha ergenlik.modundan çıkmamasınız

Saziyersin ay nasıl münakaşa etiğini bilmek bu mu ya şaka yapıyorsun sanırım önce büyüklüğünü bil küçük her zaman bilir zaten bende teyzelerimle nasıl konuşmam gerektiğini iyi bilirim aslında ama bazen istisna oluyor ayrıca toyluk yaşta olmuyor siz herseyi çok bilseydiniz benim sorduğum güzel bir soruyu buralara kadar getirmezdiniz teyze

Saziyersin ben o bayana kötü birşey yazmadım evet seviyeli şekilde yazmış sinim gibi deıl yani peki ya siz neden böyle yapıyorsunuz bana yazdıklarınızdan ötürü söylüyorum

• [silindi]

25 ilk 28 ikinci insaallah

littlebee kesinlikle bende öyle düşünuyorum cok sukur calistim kazandim gezdim tozdum suan 39 yasindayim 17 haftalik hamileyim ve Allah nasip ederse bebegimi kucagima alacagim dr um bile en iyisini yapmissin diyor 🤷🏻‍♀️

Aycaadax canim bak fark edersen ilk yorumlari oku daha sonra konusur taryisiz bile lakin sen direk saldırı modundasin tabi ki tartışılır ama bu konuşmalar hoş deil

Saziyersin okumanız yok sanırım istisna oluyor arada adamına göre muamele herkesin sinleri oluyor böyle konuşanlarada bunlar hak

Saziyersin kızlar hepimiz hamileyiz kalp kırmaya gerek yok. 20 li yaşlarda anne 30 lu yaslarda anne. Anne annedir yaw. Anne candır. Hepiniz cansiniz. Birbirinize sarmayin :))

Aycaadax hoş gelmeyebilir ama seviyenizi bilerek münakaşa edin sokak ağız ile degil

milla-s herkesin kendi özgür hür iradesi. Uzulmenize gerek yok saygı duyun yeter.👍

Arazynp ben gayet elit bir şekilde sordum buraya kadar geldi ben sorumda yaşlı annelere falan salamadım anne anne dir sonuçta benimde annem 40 yaşında anneane olacak oda bir anne ❤️