Kaç yaşınızda anne oluyorsunuz 💋
Aycaadax 24 👼💕
a_burcu_bur amin canım inşallah ❤️❤️❤️
Saziyersin kötü birşey yazmamış mı, bu tarz postlar beni üzüyor yazmış, minik annelere çok üzülüyorum yazmış, daha ne yazsın, yaşa bağlamayın bazı şeyleri lütfen, bir kadın 20li yaşlarda başarılı bir iş kadını da olabilir, başarılı bir sporcu da olabilir, anne de olabilir, meslek sahibi bir çok minik kadın var etrafta, kendi isteğiyle oluyorsa bulandırmayın işi
Aycaadax tam 28 de yavrumu kucağıma alacağım Allah nasip ederse 🤲🏻
Aycaadax tesekur ederim küçük ergen
Aycaadax 20 yasinda toy bir.kiz cocugu ile munakasa etmenin ne kadar yanlış olduğunu bilecek yastayim desem.kafi siz ilk önce bi büyüyün
Aycaadax siz laf bulamayınca teyze dediğiniz de sorun yok sanirim
Saziyersin yoo gayet de laf bulabiliyorum konuşma tarzından falan öyle gördüm seni teyze
- Düzenlendi
Aycaadax sizi tebrik ediyorum. Bende genç yaşta evlilik sorumlulugunu almış ve sorumluluklarına bir yenisini daha ekleyecek olan bir anne adayiyim. Ustelik okulum devam ediyor universte son siniftayim. Sizin çoğu mesajlarını okudum. O kadar haklisiniz ki genç yasiniza rağmen sizin bu kadar olgun ve mantıklı dusunebilmeniz bende hayranlik uyandirdi. Kendimi gördüm resmen. Bazi yasitlarimiz ve çoğunlukla yasi bizden ileri olanlar bizim gibi dusunmuyorlar ama onlara da kızmıyorum. Yaşadıkları gordukleri şeyler farkli olabilir. Herkesin dusuncesine saygim var. Ben evlenirken de aman okulu bitiremez aman cocuk dogurur okulu birakir aman okul yarim kalir diye diye evliligime uzak yakın bütün akrabalar karşı cikmisti. Ben evlenmeye karar vermisim hala vazgecer miyim diye gözümün icine bakanlar vardi. Neymis efendim önce koluna altin bilezigini takicakmissin. Dedim koluma bilezigimi de takarım parmağıma yuzugumu de takarim. Biri digerine engel degil ki. Kisi kendisini nasil mutlu hissedicekse ve kişi kendisine hangi konuda guveniyorsa onu yapmali. Su an evliligim çok güzel. Okulumun bitmesine bir ay var. 6+0 haftalik hamileyim. Genc anne olmayı tadacagim için cok mutluyum. İnsallah Rabbim kucagimiza almayi nasip eder.
34Sare bulandırmak değil canim zaten amaç gayri ihtiyari düşüncelerini yazmis ve karşısında sacma sapan yorumlar almis empati kurup anlamak saldırı mısırda herkes onu geçtim cevap verilecek ise ile bayanın yazdığı dilde ( seviyeli) cevap verilse idi suan bu konuşmalar buralara gelmezdi iyi aksamlar diliyorum
Shyla_ktlu evlendikten sonra da okuma imkanı var artık. Üstelik bence evlenince daha çok gezip görme imkanı oluyor. Bekarken bazı şeyler kısıtlı oluyor. Sonuçta ailene hesap veriyorsun. Ama evlenince kocanı yanına alıp ülke ülke gezersin kimse karışamaz. Bence bu 20 yaşı da çok sıkıntı ediyorsunuz. Olgunluk yaşla ölçülemez. Ne insanlar tanıyorum 30 yaşını geçmiş hala mantıklı kararlar veremeyen, hiç bir işe yaramayan.
Aycaadax ben şuan teyze değilim ama gayet bilinçli bir anne olacağım ama lakin bu konuşma tarzı ile siz daha ergenlik.modundan çıkmamasınız
Saziyersin ay nasıl münakaşa etiğini bilmek bu mu ya şaka yapıyorsun sanırım önce büyüklüğünü bil küçük her zaman bilir zaten bende teyzelerimle nasıl konuşmam gerektiğini iyi bilirim aslında ama bazen istisna oluyor ayrıca toyluk yaşta olmuyor siz herseyi çok bilseydiniz benim sorduğum güzel bir soruyu buralara kadar getirmezdiniz teyze