Kaç yaşınızda anne oluyorsunuz 💋
Ekımde dogum yapcam ekımde 29 olcam😂annemde bnı bu yasında dogurmuş bende hep derdım otuzuma gelmeden dogurcam otuza bır kala dogum yapcam😂
Minikturtageliyor yanlış yapan onlar hakediyorlar ok tam okumadınız sanırım .
Aycaadax Saziyersin Sevgili annelerimiz bu tartışma uzar giderse sizi bir süre platform dısında tutmak zorunda kalacağız lütfen uslüp ve konusmalar dıkkat edelim. Anlayışınız için teşekkürler.
Shyla_ktlu ahahah sen bu zamana kadar bulunduğun şehirden başka bir yer gördün mü acaba. Güldürdün gece gece beni. Hayatta hiç bir yere gelememiş insanlar burda gencecik kızları laflarıyla ezebileceğini sanıyor. Yazdıklarını okuyorum ve sana tek diyeceğim şey kadın kadının düşmanıdır.
Aycaadax bakın siz 20 yazmışsınız sizden sonra daha küçük yazanlar var onlarda kendince yorum yapmışlar, kendi aralarında konuşmuşlar. Okudum başından işinize gelene cevap verin tartışmanıza hiç gerek yok.
Saziyersin bi ezik varsa oda sensin be teyzecik acıyorum insanlara bu kadar atıp tutan insanlara ayıp yani soru sorduk hamile hamile kafamız agrıdı iki uç kendini bilmez ezik yüzünden benim tepkim de bana laf atmandan
zeytinkiz bugüne kadar bu platform içerisine bu tarz konuşmalara görmedim lakin en başından okuyacak olursanız ona göre değerlendirme yapın uzaklastirabilirsiniz ama ilk önce açılan postalardan sahibin islerine geldikleri gibi cevap vermelerine de yorum yapın bir bayanın yorumu üzerinde konusma buralar geldi ki yazan bayan naçizane fikrim gayet düzgün yorum yapmış post sahibi hakaret vari konusunca kimse kusura bakmasın buna istinaden cevap verdik iyi aksamlar
yagizinannesii dost olmaya çalıştm düşmanlığı tercih etti ben napim🙄😂🤣😂 senin şehir dışı dediğin memleketemi gitmek🤣
Shyla_ktlu ülke dedim tatlım şehir demedim.
yagizinannesii ben bekarken daha çok geziyordum ahahsh yurtdışınada çıktım , şehir dışınadaama evlenince balayı dışında daha çıkamadım hahahs
Minikturtageliyor gerek varki tartışıyorum her kez aynı olacak diye birsey tok ben sorumda kimseye sallamdım kimsede vana salayamaz
Shyla_ktlu ayrıca senin gibi birinin dostluğuna hiç ihtiyacım olacağını düşünmüyorum. Allah düşmanıma vermesin. 😉
yagizinannesii üzdün🥲
Minikturtageliyor kişiden kişiye değişiyor canım demekki.
Aycaadax iyi madem tartışın o zaman 😂
Minikturtageliyor Herekezde farlkı
Saziyersin ya sen şaka mısın o kadın uslüblü bir şekilde yazdı hadı neyse ben nıye ona sana yazdığım kadar kötü bişi yazamdım çünkü sen saçma sapan ezıkce konuştun laf attın bana durduk yere mi oldu sanki
Minikturtageliyor aynen 😂
yagizinannesii ay canım ne kadar haklısın amin