BayanZuzu teşekkür ediyorum canım onları nimetten saymam saymıyorum da ama bende hak edene hakkını da veririm hadini de bildiririm sizene kardeşim değilimi yani cevap vermek de gerekir bazen böylelerine aynen çok ta mutlu huzurluyum hiç kimseye laf düşmez gidin torun felan sevin 😂 Bu arada benim kide 27 haftalık Allah senide bebeğinle sağlıklı şekilde kavuştursun inşallah ❤️❤️
Kaç yaşınızda anne oluyorsunuz 💋
Aycaadax doğumdan bir ay önce 26 olacağım 💕
Shyla_ktlu 😅😅😅😅baktırmak emin misin
Shyla_ktlu aynen valla çok gencim kıskan tamami tecrübelisin ya bakarsın bebeğine sözde tabi tecrübe felan genç annelere sallamakla olmuyor
Saziyersin siz iki yaşlı bakarsınız. Alışkınsınızdır torun felan bakmaktan
Shyla_ktlu ay çok komık asıl yaşlı ergen siz oluyorsunuz galiba 😂😂
Aycaadax kıskandım🥲
Aycaadax amin canım saol benim annem 36 yaşında beni 17 18 yaşlarında doğurmuş şuanda yanında gören ablam falan saniyo hatta annem benden genç duruyo desem yeridir kafa yapimiz aynı arada fazla kuşak farkı olmadığı icn her kararimda yanımda olmuştur genç evlenmek büyük avantaj aslında ama tabi hayirlisiyla yuva kurmak da önemli 😁☺️
Mandalina91 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı 🤲🏻🤗♥️
Aycaadax senin gibi toy ve saçma sapan üslublu biri bakacağına biz bakarız en azından nerede ne konuşacağını bilir bole 😚😊😊
Aycaadax smdi catlicam Burda gulmekten ya nekadar ahlaksız konusuyolar aşırı komigime gitti 😂😂
Kizimi 19 yasinda aldim kucagima ❤ oğlumu 21 💙 şimdi 25 olacağım 3.yü bekliyoruzz 😍😍 bende genç annelerdenim 🤗🤗
Saziyersin ay teyze sen mi biliyorsun nerde ne konuşacağını önce ınsan olmayı bilin sonra konuşmayı bilirsiniz siz bu yaşınızda hem teyze hem toysunuz oturun derdinize yanın valla böylelerin de çocuk bakması ne bileyim bazen tecrübe yaş felan olmuyor anlayın artık
Saziyersin adamına göre uslübüm adam olmayana da hiç olmaz kimse kusura bakmasın
- Düzenlendi
Aycaadax sen ve senin gibiler cocuk bakacağına bizler bakarız daha iyi önemli olan yetiştirmek ama siz kendinizi yetistememissiniz ki çocuğu nasil yetiştirecek siniz bu arada ben yetistirilme tarzınız ile ilgili bir şey yazmamıştım ta ki suana kadar benim Çocuğun yetiştirmeye laf edecek kişi sen asla olamazsın yada senin uslubunce cevap vereyim hadi yol al daha fazla uzatma