• Gebelik
  • Kaç yaşınızda anne oluyorsunuz 💋

Aycaadax 20′de ilk kızımı aldım 24′te ikinci kızımı alacağım inşallahh❤️😊

27 yaşındayım nasip olursa 28 de anne olacağım ❤️Kimisi 20 sinde anne olur kimi 35 de erken bulur istemez bu tamamen kendini hazır hissetmek ile alakalı bence yaşlara takılmamak lazım herkes yavrusunu kucağına sağlıklı alsın ,isteyen dileyen herkese de nasip olsun inşallah

Aycaadax 23 de hamile kaldim 24 de dogurdum bi seferki 26 ma denk geldi yil sonu olmadan dogurucam ekim gibi 2 cocuu ana oluyorum kismetse 😎

Aycaadax bu tarz postlar beni üzüyor bazen. 18-22 yaş aralığında anne oldum diyorlar ya Allah bağışlasın elbette ama o minik annelere çok üzülüyorum ben.
Öğretmen olduğum için belki de bilmiyorum. 18 yaşında senin lise son sınıf öğrencisi olman lazım o tahta sıralarda oturup hayatla alay etmen, gevezelik etmen bunları yaparken de bir yandan gelecek kaygısına düşmen lazım. Tek derdinin yazılıdan aldığın not, girmek istediğin üniversite Ya da hoşlandığın çocuğun sana yüz vermemesi olması lazım. Daha sen çocuksun güzel kızım daha senin saçlarının okşanmaya ihtiyacı var. Hal böyleyken sen gidip ömrünce omuzlarında olacak ağır bir sorumluluğun altına giriyorsun,çocuk bedeninde bir bebek taşıyorsun.
Hangi sebep Ya da düşünceyle nasıl şartlar altında evlendiklerini bilemem. Bazılarının bilsem de kabul edemem.Şimdi burada pek çok anne var bu durumda olan gençliklerinin verdiği heyecanla da bazıları bana çok kızacak.sanane , seni ne ilgilendirir falan diyecekler. Beni ilgilendirir kızlarım henüz anne olmadan evvel evlat duygusunu öğrencilerinde yaşamış bir kadın olarak beni ilgilendirir. Ama elimden bir şey gelmez. Sadece iyi olmanız için mutlu olmanız için dua edebilirim. Umarım güzel çocuklar yetiştirirsiniz 🙏

Aycaadax 32 geç değil hayatına bi şekil veriyorsun kendi ayakların üzerinde duruyorsun maddi manevi 20 çok erken bence 😊 ben 27 yaşında olacağım inş

Yaş ortalaması ne kadar düşük maşallah daha dün mezun ettiğim öğrencilerim gözümün önüne geliyor😊🙈
      Halbuki 20 yaş challenge ima bakıyorum da yeni yetme üniversiteli bir çocukmuşum resmen😁 bırak anne olmayı evliliğin bile kenarımdan geçmediği yıllar..
      Şimdi olmuş yaş 37 ve ilk gebeliğim..
      Gençliğin tadını çıkarıyorum diye abartıp anneliğe gecikenlerde ben🙄

Aycaadax 18 de oldum smdi dördüncü kez olucam 22 yaşındayım

MDT bakış açınız doğru fakat kimse beni zorla evlendirmedi kendi tercihimdi ve çok isteyerek evlendim liseyi de bitirdim o anlattığınız heyecanları da yaşadım lise sevdiğimle evlendim ve çok mutluyum Allah’a şükür bir dediğimi iki etmeyen beni seven saygı duyan eşim var 🌸 yani bu hayat benim tercihim ve istediğim hayat 🌸umarım bebeğimi de sağlıkla kucağıma alırım 👍

• MDT bunu yanıtladı.
        • MDT bunu beğendi.

MDT bazılarımız şanslı değil ya satliyoruz yada zorla taciz hayat bu bize gulmedi

• MDT bunu yanıtladı.
          • MDT bunu beğendi.

littlebee hayırlısı bakalım ama evliykende hayatın tadını çıkarabiliyorsun hata eşinle olması çok daha başka bir his 💚