Kaç yaşınızda anne oluyorsunuz 💋
Aycaadax edep li ol bana sorman gerekecek bir durum yok herkes burada haddini bilerek konuşuyor sende sinirini zorlama cocuk couk konuşmalar
Saziyersin benim sorumun cevabı bunlar deıl kardeşim işine bak eleştiriye açığım fakat sorunun buralara gelmesi sinir bozucu ok
[silindi]
19 yaşında anne olcam inşallah 36 günümüz kaldı 😊😊😊
Aycaadax 20 yaşında Anne oldum biricik kızıma😍 21 yaşındayım tekrar hamileyim🙏🏻🥰
MDT en basa gelecek.olur ise yaşlarının verdigi tez canlılık ve agresiflik bu tavirlarida
Aycaadax 23 yaşıma girdiğim gün hamile olduğumu öğrendim 23 yaşında anne olacağım inşallah😍🧿
Aycaadax geecekten 20 yas sendromu yaşıyorsunuz siz ilk önce bunu aşın sonra cevaplarınızı soru bulabilirsiniz
Aycaadax
Daim olsun mutluluğunuz 😊🙏
Morvy hayırlısı böyleymiş diyelim, geç olsun, güç olmasın 🥰 mezun olur olmaz evlenmek de güzel. Önce hoca sonra koca 😝😂
- Düzenlendi
Saziyersin kendinizi yorup yüreğinizi tüketmeyin. Dediğim gibi ben lise öğretmeniyim ve 8 yıldır Bu yaş grubunun içindeyim.Doğuda 3 yıl kız lisesinde çalıştım, kız pansiyonunda gece-gündüz nöbet tuttum onlarla güldüm onlarla ağladım.Dizimde ağladılar, başlarını göğsüme dayadılar,ilk adetlerini oldular ağlaya ağlaya bana geldiler,Gece yarıları hasta oldular acillere götürüp başlarında bekledim çoğunun ailesi gelip almaz arayıp sormazdı bile.Çocuğum yokken evlat duygusunu onlarda tattım derken ne yalan söylüyordum ne de abartıyordum. Mesele genç anne olmaksa ben genç yaşımda başkalarının çocuklarına annelik ettim. Hem de kocaman çocuklarına.
sadece kendi öğretmenlik yaptıklarım değil kız erkek farketmez bütün çocuklar benim evladımdır. Onlar bunu anlasın anlamasın, kıymet bilsin bilmesin farketmez.Bir anne evladı ona kızdı diye onu düşünmekten asla vazgeçmez ❤️
Saziyersin yeterince düşük olan birşey daha fazla düşmez birlere sizde olduğu gibi ergenim yada deyılım sanane soruda bildiğim kadarıyla kaç yaşınızda anne oldunuz yazıyor teyzecim
KucukAnne538 aynı annem 🥰 kız kardeşimle aramda 17 ay var. Peşpeşe doğmuşuz, ikiz gibi büyümüşüz. Annem bile bazen şaşıyo, bi de gurbette, nası da büyütmüşüm ikinizi diyo. Allah yardım ediyo 🤲🥰