Aycaadax MDT bakış açınız doğru fakat kimse beni zorla evlendirmedi kendi tercihimdi ve çok isteyerek evlendim liseyi de bitirdim o anlattığınız heyecanları da yaşadım lise sevdiğimle evlendim ve çok mutluyum Allah’a şükür bir dediğimi iki etmeyen beni seven saygı duyan eşim var 🌸 yani bu hayat benim tercihim ve istediğim hayat 🌸umarım bebeğimi de sağlıkla kucağıma alırım 👍
MDT Aycaadax herkes zorla evlendi demedim zaten. Bazılarının neden evlendiğini bilemem dedim. Yani bu sevdiği için de olabilir elbette ki öyle olmasını ben de canı gönülden isterim. Amacım kimseyi yargılamak değil, nasipten öte yol yoktur. Sadece duygu ve düşüncelerimi paylaşmak istedim. Dilerim ki her kadın ve her kız çocuğu mutlu olsun 🤲🏻
MDT Linaasel canım yorumumda da belirttiğim gibi bazılarının evlenme sebebini bilmiyorum bazılarının da bildiğim halde bilmek istemiyorum 😔 Sebep ne olursa olsun herkes yuvasında mutlu Mesut olsun hayat bundan sonra gülsün inşallah 🤲🏻
Aycaadax littlebee hayırlısı bakalım ama evliykende hayatın tadını çıkarabiliyorsun hata eşinle olması çok daha başka bir his 💚
Morvy Aycaadax zaten önemli olanda bu herkes farklı yaşlarda kendini hazır hisseder önemli olan mutlu bir yuva🌸
Birmutluanne2 Shyla_ktlu herkesin hayat şartı bir değil ve herkes sizin gibi düşünmek zorunda da değil 😊
a_burcu_bur Morvy bana da 25-27 ideal geliyo. Üniversiteden mezun ol, atanmayı bekle falan derken 24-25 oluyosun desek 27 ideal gibi de benim 30 oldu 😂 kardeşim de 29unda evlendi, şimdi 9 aylık bebeği var. O 90lı, ben 89lu takılıyoruz 😝😂
huzeyma89 Bende 31 yaşındayım 10 yıl aradan sonra 3. Evladıma hamileyim 🙈ilk evladımı 18 yaşında 2. Evladımı 21 yaşında kucağıma aldım 😍