058elf
hayirlisiyla allah hepimizin yardimcisi olsun ☺️
40+3😂
erkaninzevcesi
Bende oyle valla hatta esimi darliyorum artik bisey olmaz dimi diyorum gelip gidip 😂 o da taktik gelistirdi ben yanina yaklasinca aslansin kaplansin yaparsin falan diyor 😂😂
Duygu_b123 🤣🤣🤣🤣
@Duygu_b123 ilk bebeğimde 40.haftaya girince doktor son 1haftan kaldı doğmazsa müdahale edeceğiz demişti. O korkuyla o gün 14.kattan indim indim çıktım doğum başlasın diye, gerçekten işe yaradı gece sancılarım başladı, ertesi gün doğurdum. Bacaklarınızı aça aça merdiven inip çıkın faydası olacaktır inşallah
Cordeliaa
ah neler yaptim neler
egilerek yer sildim , yuruyus yaptim , hurma yiyorum , squat yapiyorum , plates topu aldim ziplaya ziplaya bi hal oldum 😂 banamisin be demedi 😂
@Duygu_b123 bir de merdiveni deneyin 😅 böyle ikişer ikişer bacakları aça aça çıkın basamakları. O kadar çok yorulmuştum ki doktor bile şaşırmıştı bu bacak yorgunluğuyla iyi doğurdun diye 😅
Cordeliaa
😂😂 deniycem yarin doguma yatmazsam cidden
Duygu_b123 oğlumda 40+5te doğum yapmıştım 😅
Duygu_b123 🙋🏻♀️40+2
Kumru_
Benim niyetim kendi sancimla dogurmak ama sanci falan yok 😂
Ebru6161
Bu bebekler yerlerinden memnunlar baya galiba 😂😂
Duygu_b123 Benim de yoktu bak şimdi canım bir sürahi ılık suyun içine bir kaç tane çubuk tarçın at biraz beklesin onu iç süreli squat yp eğil kalk bide bol bol yürü. Ben iki gün böyle yaptım sonra 5cmle hastaneye gittim. Darısı başıni inşallah 🌼
Duygu_b123 kesinlikle😊🤷🏻♀️
Kumru_
deniycem 😂 yapmaya gidiyprum suan
Duygu_b123 hadi bakalım 💃
Duygu_b123 ben. Ve cevreden surekli gelen HALA mi sorusu artik hayirlisiyla gelsede rahatlasam diyorum
hurma yiyin bol bol kızlar
Rumeysaoner
oylesine bile birini aradigimda hala dogurmadinmi veya dogurdunmu diye konusulmasi 😂
Semra34eylul
her seferinde yiyorum ama bi fayda etmedi ☺️
Duygu_b123 Doğurdunuz mu? Ben de 40+1 haftalığım. Doktorum maksimum 41 haftaya kadar bekleyebileceğini söyledi 😢