Bulut34
Cuma günü yatiriyim seni suni sanci veriyim dedi ben korktugum icin hafta sonuda bekliyim dedim 😂 yarin sabah yine kontrolüm var sanirim yine sorucak yarin hayirlisiyla yatmayi dusunuyorum hastaneye ☺️

erkaninzevcesi
    Allah izin verirse oyle gozukuyor 😂 Korkuyorum suni sancidan ama oturamiyorum artik canım yanmaya basladi 😁 Kendimi gaza getirdim yarin bu isi halledicem insallah 😂

Duygu_b123 ay ne güzel valla ben istedim olmaz dedi bakalım artık yarın yine istiyrcem umarım suni verir 😊 saglıkla kavuşuruz inşallah bebişlere hepimiz 🌸🙏

@Duygu_b123 ilk bebeğimde 40.haftaya girince doktor son 1haftan kaldı doğmazsa müdahale edeceğiz demişti. O korkuyla o gün 14.kattan indim indim çıktım doğum başlasın diye, gerçekten işe yaradı gece sancılarım başladı, ertesi gün doğurdum. Bacaklarınızı aça aça merdiven inip çıkın faydası olacaktır inşallah

Cordeliaa
          ah neler yaptim neler
          egilerek yer sildim , yuruyus yaptim , hurma yiyorum , squat yapiyorum , plates topu aldim ziplaya ziplaya bi hal oldum 😂 banamisin be demedi 😂

@Duygu_b123 bir de merdiveni deneyin 😅 böyle ikişer ikişer bacakları aça aça çıkın basamakları. O kadar çok yorulmuştum ki doktor bile şaşırmıştı bu bacak yorgunluğuyla iyi doğurdun diye 😅