Duygu_b123 40+2 hicbir belirti yok 😄 ama 10 da randevum var doktor eve birakmaz artik suni verebilir
40+3😂
Bulut34
Cuma günü yatiriyim seni suni sanci veriyim dedi ben korktugum icin hafta sonuda bekliyim dedim 😂 yarin sabah yine kontrolüm var sanirim yine sorucak yarin hayirlisiyla yatmayi dusunuyorum hastaneye ☺️
erkaninzevcesi
Yarin benimde son kacisim olabilir yarin yatmazsam cuma kesin yatis tarihin olucak dedi 😂
Duygu_b123 desene yarin ikimizde bebisimizi elimize alabiliriz 🥰🥰 ben daha fazla bekleyemem cunku biraz iri cok alirsa normal olmaz
erkaninzevcesi
Allah izin verirse oyle gozukuyor 😂 Korkuyorum suni sancidan ama oturamiyorum artik canım yanmaya basladi 😁 Kendimi gaza getirdim yarin bu isi halledicem insallah 😂
Duygu_b123 ay ne güzel valla ben istedim olmaz dedi bakalım artık yarın yine istiyrcem umarım suni verir 😊 saglıkla kavuşuruz inşallah bebişlere hepimiz 🌸🙏
Duygu_b123 39+6 bizde de tık yok teyzesi bekliyoruz😂
Bulut34
Amin insallah ☺️
Duygu_b123 uyku tutmuyor korkudan 🤣🤣kendi avutuyorum sonucta aci ceksende bitcek sonsuza dek degil ya sonra oglusun kucaginda 🥰
058elf
hayirlisiyla allah hepimizin yardimcisi olsun ☺️
erkaninzevcesi
Bende oyle valla hatta esimi darliyorum artik bisey olmaz dimi diyorum gelip gidip 😂 o da taktik gelistirdi ben yanina yaklasinca aslansin kaplansin yaparsin falan diyor 😂😂
Duygu_b123 🤣🤣🤣🤣
@Duygu_b123 ilk bebeğimde 40.haftaya girince doktor son 1haftan kaldı doğmazsa müdahale edeceğiz demişti. O korkuyla o gün 14.kattan indim indim çıktım doğum başlasın diye, gerçekten işe yaradı gece sancılarım başladı, ertesi gün doğurdum. Bacaklarınızı aça aça merdiven inip çıkın faydası olacaktır inşallah
Cordeliaa
ah neler yaptim neler
egilerek yer sildim , yuruyus yaptim , hurma yiyorum , squat yapiyorum , plates topu aldim ziplaya ziplaya bi hal oldum 😂 banamisin be demedi 😂
@Duygu_b123 bir de merdiveni deneyin 😅 böyle ikişer ikişer bacakları aça aça çıkın basamakları. O kadar çok yorulmuştum ki doktor bile şaşırmıştı bu bacak yorgunluğuyla iyi doğurdun diye 😅
Cordeliaa
😂😂 deniycem yarin doguma yatmazsam cidden
Duygu_b123 oğlumda 40+5te doğum yapmıştım 😅
Duygu_b123 🙋🏻♀️40+2
Kumru_
Benim niyetim kendi sancimla dogurmak ama sanci falan yok 😂
Ebru6161
Bu bebekler yerlerinden memnunlar baya galiba 😂😂