SerpilEsra onu bilmiyorum canım ama söyleyin yada kapıdan listenizi verin onlar hazırlasın bence yaparlar öyle bişey
Market sorunu
Gulizarerdogan aaa o kadar kiskanc mi?
SerpilEsra dün çocukla gittik yasak dedi
Hale_ee cokk ☺
harley komsuma rica edecegm artk🥰
Eşim bimde çalışıyor alınıyor çocuklar
SerpilEsra Aynı eşten bende de var anlıyorum seni😂
SerpilEsra herkes market hariç nerelere gidiyor çıkabilirsin yakın olan markete kim ne diyebilecek o kadar da değil çocuk dahi olsa yanin da
Beyzan bu seferlik tek gideyim komsuma brakicam gidince sorarim artk☺
Gulizarerdogan Evet olan giyimcilere kuaför güzellik salonu mobilyacilara oldu bu tam kapanma değil ki herkes dışarıda arabalar daha çok
- Düzenlendi
Gulizarerdogan demi ya of kargoya bile ismimi veriyorum diye cene yapar🙈
Leylaalin aynen normalde daha tenha her yer 😂 herkesin bir bahanesi var
SerpilEsra zamanla düzelirler diyolar o zamanı bekliyorum 🤷
SerpilEsra ayy cok itici ve hastalik boyutunda resmen. Sanki millet de oyle sizin pesinizdeydi :) nasil katlaniyorsunuz allab sabir versin
SerpilEsra çıkarsın valla millet saat başı markete çoluk çocuk gidiyor sırf dışarı çıkmak için… senin durumun mecburi, keske herkes sadece mecbur kaldığında çıksa kasa sıraları inanılmaz uzun aman dikkat edin🙏🏼
SerpilEsra 101 şok falan kabul etmiyo bizim burda büyük marketimiz var bı baya şube li oraya da 5 aydır gitmedim vakalar çoğaldığı için netten söylüyoruz 5 aydır hiç gitmiyoruz biz
Gulizarerdogan o kadar haklısınız ki kapanma kime oldu ben de anlamadım, çalışan bir sürü insan var yine onlar dışında yok market yok eczane diye çıkıp dolaşanda çok… üzülüyorum yiğenlerim evde dışardaki çocukları görünce biz neden çıkamıyoruz diyorlar. Otele giden çocuk plajda oynuyor bizimkiler kapının önüne çıkıp oynayamıyor.
Beyzan Benim eşimde calisiyor ve asla almiyorlar yasak ise yasak bu şirkete sorun yasatir çünkü.
ib_21 yasak sadece ev hanımlarına ve çocuklara herhalde