SerpilEsra çıkarsın valla millet saat başı markete çoluk çocuk gidiyor sırf dışarı çıkmak için… senin durumun mecburi, keske herkes sadece mecbur kaldığında çıksa kasa sıraları inanılmaz uzun aman dikkat edin🙏🏼

SerpilEsra 101 şok falan kabul etmiyo bizim burda büyük marketimiz var bı baya şube li oraya da 5 aydır gitmedim vakalar çoğaldığı için netten söylüyoruz 5 aydır hiç gitmiyoruz biz

Gulizarerdogan o kadar haklısınız ki kapanma kime oldu ben de anlamadım, çalışan bir sürü insan var yine onlar dışında yok market yok eczane diye çıkıp dolaşanda çok… üzülüyorum yiğenlerim evde dışardaki çocukları görünce biz neden çıkamıyoruz diyorlar. Otele giden çocuk plajda oynuyor bizimkiler kapının önüne çıkıp oynayamıyor.

Beyzan Allah Allah yasak almadılar çok önce bı gittik gorumcemle iki kızı var ben dışarda onlarla durdum o alışverişini yaptı daha geçende o tek gitti insanlar dolusmus içeri mağazayı kitlemisler girişi çok insan var içerde diye çıkmalarını bekledi 45 dkka falan

Beyzan Benim eşimde calisiyor ve asla almiyorlar yasak ise yasak bu şirkete sorun yasatir çünkü.

Buseninannesi_21 şehre göre değişiyor demekki eşim bölge sorumlusu az önce sordum yanında ebeveyn ile alıyoruz dedi. Bence şirkete sorun yaratacak bir durm yok bence zaten şu an herkese çıkmak yasak zorunlu olmasa kimse gelmez. Benim evime yakin şok market var dün 2 yaşındaki oğlumla lazım olan acil şeyi alıp geldik sorun olmadı hiç

Mom54544 çocukları almıyorlar burdada öyle evet, ama içerisi tıklım tıklım insan oluyor ben de onu anlamıyorum. Kısıtlı sayıda alıyorlardı bi ara bi anda kalktı ortadan o durum her gidişimde aşırı kalabalık oluyor

SerpilEsra ödeme online olduğu için kapıyı çalıp önüne koyup gidiyorlar. Nolucak bazı şeylerde eşinize demeyiverin Allah aşkına .gidip aldım dersiniz siz soylemeseniz eşiniz nerden bilsin onların kapıya getirdiğini. Eziyet etmeyin kendinize lütfen kolaylığı varken

SerpilEsra Kredi kartından odediginde zile basmayın yazısi çıkıyo yada not ekle yerine temassız teslimat kapıya bırakınız falan yazabilirsin

SerpilEsra Ben kendi adımi vermem eşimin veririm her yerde eşimin numarasi vardır çünkü açmam yabanci numara ben bı kere bı yemek siparisi vermiştik gorumcemle evi bulamamış çocuk aradı beni neyse çok sonra tekrar aradılar beni eşim yanımdaydı ona verdim prensibimdir bekarlıgimdan beri açmam yabancı numara açtı birini sordu kapadı yanlış aradı belliydi yani eşim vatsabina kaydetti resmine falan baktı ama sinir küpü tabi o arada tuttum gorumcemi aradım abla bu çocuk geçen yemek getiren değil mi beni aradı yanlışlıkla falan diye o müdahale etti hemen evet ablam yanlış anlama bilmem ne diye öyle sakinlestirmistik ilk evlendigimiz zaman benimkide öyleydi şimdi de halen var ama kargoma alışverisim in evimize gelmesine falan karışmaz artık hele hamile kaldım kapalı bı gevşeklik geldi adamın üstüne rahat bırakıyo 😂😂

Beyzan Hmm olabilir dün mesela down sendromlu bir çocukla annesi gelmiş ona diyememiş çocuk zaten anlamaz normal bir birey değil diye ama çocuklu aileleri disari cikariyorlar normalde. 🤗