Dilekcnkn tamam canim tesekkur ederim☺
Market sorunu
metehaninannesiii en yakinimda bim var almazlarmi gercekten
SerpilEsra malesef canım 18 yaş altı ve 65 yas üstü olanları almıyorlar ama ordaki çalışanlardan rica edip icereye girebilirsiniz dediğim gibi a101 ve şok internetten üzerine sipariş verebilirsiniz evinize ücretsiz şeklinde geliyor
SerpilEsra ben bu kapanmadan hiç birşey anlamadım dün bebeğimi kontrole götürdüm sokaklar insan dolu inanır mısınız trafik vardı bizim apartmanın olduğu sitede herkes dışarda yaşlı çocuk bisiklet süren yetişkinler mazaretiniz var bişey demezler bence
Gulizarerdogan markete alinmiyormus galiba cocuklar🤔
metehaninannesiii evime getirtemem kuzum esim pimpiriklidir kimse kapi calmasn hesabi kendisi yok ya😊
SerpilEsra onu bilmiyorum canım ama söyleyin yada kapıdan listenizi verin onlar hazırlasın bence yaparlar öyle bişey
Gulizarerdogan aaa o kadar kiskanc mi?
SerpilEsra dün çocukla gittik yasak dedi
Hale_ee cokk ☺
harley komsuma rica edecegm artk🥰
Eşim bimde çalışıyor alınıyor çocuklar
SerpilEsra Aynı eşten bende de var anlıyorum seni😂
SerpilEsra herkes market hariç nerelere gidiyor çıkabilirsin yakın olan markete kim ne diyebilecek o kadar da değil çocuk dahi olsa yanin da
Beyzan bu seferlik tek gideyim komsuma brakicam gidince sorarim artk☺
Gulizarerdogan Evet olan giyimcilere kuaför güzellik salonu mobilyacilara oldu bu tam kapanma değil ki herkes dışarıda arabalar daha çok
- Düzenlendi
Gulizarerdogan demi ya of kargoya bile ismimi veriyorum diye cene yapar🙈
Leylaalin aynen normalde daha tenha her yer 😂 herkesin bir bahanesi var
SerpilEsra zamanla düzelirler diyolar o zamanı bekliyorum 🤷
SerpilEsra ayy cok itici ve hastalik boyutunda resmen. Sanki millet de oyle sizin pesinizdeydi :) nasil katlaniyorsunuz allab sabir versin