Daha önce sezeryanla doğum yapan anneler ya da tanık olanlar, sizce gerçekten öyle mi yoksa bu bir şehir efsanesi mi?
Sezeryan sonrası kilo kalıyor diyorlar? 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Turunculimon 18 kiloyala sezaryen oldum kısa sürede eski kiloma döndüm
Denizyildizii ah şahane 💕 peki karında şişlik kalıyor mu?
Turunculimon vücut yapısına göre değişiyor canım. Bende kalmıştı kilom
Turunculimon 2. Doğumumu yaptım sezeryan la doğum oncesi kilomun hep altına indim hem de haftasına 😇
Turunculimon 2 buçuk yaşında kızım var şimdi 6+6 haftalık ikinci hamileliğim ilki sezeryan olmuştum kilolarım hemen gitti benim zaten 9 kilo almıştım ama göbek kalıyor malesef sezeryan karnı dedikleri gerçekten de var bnm çok aşırı olmasa da var 😏
Turunculimon katındaki şişlik icin önce korse onerdi benim doktorum 6. Ayda sporla hicbir sey kalmadı
Turunculimon buna kocaman bir gülücük koyuyorum 😬😬😬 emzirerek 10 kg verdim toplamda 23 kg gitti benden . Şimdi ikimci gebeliğim 🤗sezaryen oldum kilo da kalmadı
Turunculimon sezaryen karnı da kalmıyor İnanma egzersiz yapıp karnını bağlarsan hiç bir şey olmaz güzel anne bunları düşünme tadını çıkar 🌸
Brc35 süpersiniz 🙏🏻🤍 eğer bende sezeryan olursam darısı başıma diyeyim
Turunculimon kalanda var kalmayanda mesela benim eşimin halası iki kez seseryan olmuş kilosu yok benim kuzenlerimin 4üde sezeryanlı onlardada kilo yok ama benim annemde var kişiden kişiye değişir özellikle kalmasını istemiyosan korse ve bol bol yürüyüş yap
Turunculimon biraz göbek kaldı tabi ama çok rahatsız etmiyor
2inciannelik harika haberler bunlar 😁🥰 maşallah size
depsizoo henüz nasıl doğuracağım belli değil ama her ihtimalin artı ve eksisini düşünüyorum 😇
2inciannelik 23 kilo ne kadar sürede gitti 😁
2inciannelik yaa inşallah, teşekkür ederim 🥰🤍🙏🏻
ElifNbglsahin çok iyi bir kilo ile kapatmışsınızz tebrik ederim 💐🙏🏻
Turunculimon 21 günlük naneyim 😊sezeryan doğum yaptım 63 ile hamile kaldım 75 ile doğum yaptım ertesi günü 7 kilo gitti sonra bir hafta içinde 3 kilo daha gitti şuan ne kadarım bakmadım ama eski kiloma 3 kalmıştı 10 gün önce gidiyor kilolar canm bende kafaya takıyodum gider mi diye gitti valla😊
Ben 25 kilo verdim canım 3 kilom kaldı onu da canım vermek istemedi 😂 emzirdigin için normalden daha kolay gidiyor kilolar merak etme . Bide sezeryanden sonra mutlaka korse tak ben takmadım pişman olmuştum 🥰
- Düzenlendi
22 kg aldım ve hepsini verdim şimdi 2. Hamileliğim 3 hafta var doğuma nasipse 19 kg aldım şu an bunuda 22 ile tamamlarım ama gidiyor kilolar biraz da dikkat etmek lazım sonrasında