• Doğum
  • Sezeryan sonrası kilo kalıyor diyorlar? 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Turunculimon 2 buçuk yaşında kızım var şimdi 6+6 haftalık ikinci hamileliğim ilki sezeryan olmuştum kilolarım hemen gitti benim zaten 9 kilo almıştım ama göbek kalıyor malesef sezeryan karnı dedikleri gerçekten de var bnm çok aşırı olmasa da var 😏

Brc35 süpersiniz 🙏🏻🤍 eğer bende sezeryan olursam darısı başıma diyeyim

Turunculimon kalanda var kalmayanda mesela benim eşimin halası iki kez seseryan olmuş kilosu yok benim kuzenlerimin 4üde sezeryanlı onlardada kilo yok ama benim annemde var kişiden kişiye değişir özellikle kalmasını istemiyosan korse ve bol bol yürüyüş yap

depsizoo henüz nasıl doğuracağım belli değil ama her ihtimalin artı ve eksisini düşünüyorum 😇

Turunculimon 21 günlük naneyim 😊sezeryan doğum yaptım 63 ile hamile kaldım 75 ile doğum yaptım ertesi günü 7 kilo gitti sonra bir hafta içinde 3 kilo daha gitti şuan ne kadarım bakmadım ama eski kiloma 3 kalmıştı 10 gün önce gidiyor kilolar canm bende kafaya takıyodum gider mi diye gitti valla😊

Ben 25 kilo verdim canım 3 kilom kaldı onu da canım vermek istemedi 😂 emzirdigin için normalden daha kolay gidiyor kilolar merak etme . Bide sezeryanden sonra mutlaka korse tak ben takmadım pişman olmuştum 🥰

22 kg aldım ve hepsini verdim şimdi 2. Hamileliğim 3 hafta var doğuma nasipse 19 kg aldım şu an bunuda 22 ile tamamlarım ama gidiyor kilolar biraz da dikkat etmek lazım sonrasında