depsizoo henüz nasıl doğuracağım belli değil ama her ihtimalin artı ve eksisini düşünüyorum 😇
Sezeryan sonrası kilo kalıyor diyorlar? 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
2inciannelik 23 kilo ne kadar sürede gitti 😁
2inciannelik yaa inşallah, teşekkür ederim 🥰🤍🙏🏻
ElifNbglsahin çok iyi bir kilo ile kapatmışsınızz tebrik ederim 💐🙏🏻
Turunculimon 21 günlük naneyim 😊sezeryan doğum yaptım 63 ile hamile kaldım 75 ile doğum yaptım ertesi günü 7 kilo gitti sonra bir hafta içinde 3 kilo daha gitti şuan ne kadarım bakmadım ama eski kiloma 3 kalmıştı 10 gün önce gidiyor kilolar canm bende kafaya takıyodum gider mi diye gitti valla😊
Ben 25 kilo verdim canım 3 kilom kaldı onu da canım vermek istemedi 😂 emzirdigin için normalden daha kolay gidiyor kilolar merak etme . Bide sezeryanden sonra mutlaka korse tak ben takmadım pişman olmuştum 🥰
- Düzenlendi
22 kg aldım ve hepsini verdim şimdi 2. Hamileliğim 3 hafta var doğuma nasipse 19 kg aldım şu an bunuda 22 ile tamamlarım ama gidiyor kilolar biraz da dikkat etmek lazım sonrasında
Sulbiye çook sevindiiim😁🥰 bende ortalama 13-14 kg aldım ve 39. Haftadayım. Merak ediyorum hep sonrasını. Bu arada hayırlı uğurlu olsun sağlıkla, sizinle büyüsün bebeğiniz 💕
Turunculimon bu üçüncü gebeliğim diğer ikiside sezeryan dı dikat etmediğin sürece normal doğumda da kalıyo yoksa normal doğum yapanların hepsi göbeksiz olurdu sen doğumdan sonra korse tak yediklerine dikat edip sporda yaparsan hiç birşey kalmaz
Ciciannecik süpersiniz vallahi tebrik ederim 💐 😁 canım istemiyor diyebilmekte büyük bir avantaj gerçekten 🤗
Ylzozprn maşallah 💖 umarım sağlıkla kucagımıza alırız yavrularımızı🤗
Turunculimon boğazını tutamayıp spor yapmaya üşenenler sezeryana bok atıyor
Cansu-13 orası kesinlikle öyle zaten de hani şu çabasız giden ilk kilolar normal doğumla daha çabuk gidiyor derler onun için dedim aslında 🤗 yoksa dikkat etmezsek mutlaka kalır
[silindi]
Turunculimon 52 kiloyla kaldım 13 kg aldım hemen geri verdim 3 4 ay icinde 52 ye düştüm ama göbek biray ayva 😞
[silindi] yaaa siz zaten tam fit momsunuz maşallah. o kadarcık ayvaya can kurban 🤗 darısı da başıma 😁💕
Turunculimon merhaba 15 gün önce sezeryan oldum 10 kilo gitti tam geri kalanıda yavaş yavaş gidiyor gün geçtikçe farkediyor
Turunculimon 6 gun oldu 10 kg gitti ayrıca karnimda cok küçüldü tamamen bünye ile alakali cnm
Damlahtp ne güzel maşallah 🤗 vallahi moral oldu bu post bana 💕
Birmom bünyemin sizin gibi olması duasıyla 😂🙏🏻🥰maşallah
Turunculimon bir önceki gebeliğim de 25 kilo aldım ve doğum dan 3 ay sonra 22 kilo verdim veriliyor ya istedikten sonra gidiyor