Sulbiye çook sevindiiim😁🥰 bende ortalama 13-14 kg aldım ve 39. Haftadayım. Merak ediyorum hep sonrasını. Bu arada hayırlı uğurlu olsun sağlıkla, sizinle büyüsün bebeğiniz 💕
Sezeryan sonrası kilo kalıyor diyorlar? 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Turunculimon bu üçüncü gebeliğim diğer ikiside sezeryan dı dikat etmediğin sürece normal doğumda da kalıyo yoksa normal doğum yapanların hepsi göbeksiz olurdu sen doğumdan sonra korse tak yediklerine dikat edip sporda yaparsan hiç birşey kalmaz
Ciciannecik süpersiniz vallahi tebrik ederim 💐 😁 canım istemiyor diyebilmekte büyük bir avantaj gerçekten 🤗
Ylzozprn maşallah 💖 umarım sağlıkla kucagımıza alırız yavrularımızı🤗
Turunculimon boğazını tutamayıp spor yapmaya üşenenler sezeryana bok atıyor
Cansu-13 orası kesinlikle öyle zaten de hani şu çabasız giden ilk kilolar normal doğumla daha çabuk gidiyor derler onun için dedim aslında 🤗 yoksa dikkat etmezsek mutlaka kalır
[silindi]
Turunculimon 52 kiloyla kaldım 13 kg aldım hemen geri verdim 3 4 ay icinde 52 ye düştüm ama göbek biray ayva 😞
[silindi] yaaa siz zaten tam fit momsunuz maşallah. o kadarcık ayvaya can kurban 🤗 darısı da başıma 😁💕
Turunculimon merhaba 15 gün önce sezeryan oldum 10 kilo gitti tam geri kalanıda yavaş yavaş gidiyor gün geçtikçe farkediyor
Turunculimon 6 gun oldu 10 kg gitti ayrıca karnimda cok küçüldü tamamen bünye ile alakali cnm
Damlahtp ne güzel maşallah 🤗 vallahi moral oldu bu post bana 💕
Birmom bünyemin sizin gibi olması duasıyla 😂🙏🏻🥰maşallah
Turunculimon bir önceki gebeliğim de 25 kilo aldım ve doğum dan 3 ay sonra 22 kilo verdim veriliyor ya istedikten sonra gidiyor
24.haftadayım ve 9 kilo aldım normal mi bu 😢
Turunculimon Ben 56 ile gebe kaldım 85 ile doğuma girdim. Hastaneden 73 ile çıktım. 6.ayın sonunda 60 kg dım. Kim diyor kalıyor diye. Emziriyorum diyip ona güvenip löp löp yersen löp löpte et olur. O yüzden sağlıklı beslenmelisin
Turunculimon insallah ben cok stres yaptım ama gidiyor gerçekten kafaniza takmayin
Turunculimon okuduklarımın hepsi vermiş bi ben verememişim ilk gebeliğim 55 kiloyla başladı 68 kiloyla sonlandı şuan 2.gebeliğim 73 kiloyum ama olsun canları sağolsun 😌
Zemirayda süpersiniz 👏🏻 Peki çok çaba vererek mi oldu? Yoksa emzirme, biraz dikkat, hareket Vs ile mi?
Eylul_53 peki doğumdan sonra Bi 8-10 kg gidiyor diyorlar genelde o olmadı mı sizde? Tabi kii canınız sağ olsun. Verilir, kadın isterse her şeyi yapar 🙏🏻💕
Turunculimon valla ben veremedim sanırım benlik bi durum okuduğum herkes eski kilosuna kavuşmuş benim iştahım artmış herhalde 😂