• Doğum
  • Sezeryan sonrası kilo kalıyor diyorlar? 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Sulbiye çook sevindiiim😁🥰 bende ortalama 13-14 kg aldım ve 39. Haftadayım. Merak ediyorum hep sonrasını. Bu arada hayırlı uğurlu olsun sağlıkla, sizinle büyüsün bebeğiniz 💕

Turunculimon bu üçüncü gebeliğim diğer ikiside sezeryan dı dikat etmediğin sürece normal doğumda da kalıyo yoksa normal doğum yapanların hepsi göbeksiz olurdu sen doğumdan sonra korse tak yediklerine dikat edip sporda yaparsan hiç birşey kalmaz

Cansu-13 orası kesinlikle öyle zaten de hani şu çabasız giden ilk kilolar normal doğumla daha çabuk gidiyor derler onun için dedim aslında 🤗 yoksa dikkat etmezsek mutlaka kalır

• [silindi]

Turunculimon 52 kiloyla kaldım 13 kg aldım hemen geri verdim 3 4 ay icinde 52 ye düştüm ama göbek biray ayva 😞

[silindi] yaaa siz zaten tam fit momsunuz maşallah. o kadarcık ayvaya can kurban 🤗 darısı da başıma 😁💕

Turunculimon Ben 56 ile gebe kaldım 85 ile doğuma girdim. Hastaneden 73 ile çıktım. 6.ayın sonunda 60 kg dım. Kim diyor kalıyor diye. Emziriyorum diyip ona güvenip löp löp yersen löp löpte et olur. O yüzden sağlıklı beslenmelisin

Turunculimon okuduklarımın hepsi vermiş bi ben verememişim ilk gebeliğim 55 kiloyla başladı 68 kiloyla sonlandı şuan 2.gebeliğim 73 kiloyum ama olsun canları sağolsun 😌

Zemirayda süpersiniz 👏🏻 Peki çok çaba vererek mi oldu? Yoksa emzirme, biraz dikkat, hareket Vs ile mi?

Eylul_53 peki doğumdan sonra Bi 8-10 kg gidiyor diyorlar genelde o olmadı mı sizde? Tabi kii canınız sağ olsun. Verilir, kadın isterse her şeyi yapar 🙏🏻💕

Turunculimon valla ben veremedim sanırım benlik bi durum okuduğum herkes eski kilosuna kavuşmuş benim iştahım artmış herhalde 😂