• Doğum
  • Sezeryan sonrası kilo kalıyor diyorlar? 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Turunculimon ablamda sezeryan oldu 56 kiloydu hamile olmadan önce şimdi ki kilosu 52. Eskisinden daha zayıf ama yine de önde küçük bir göbek çıkıntı si kalıyor.

Turunculimon ben iki kere sezeryanla doğum yaptım ikisinde de karnım hep kaldı kişiyle alakalı bişey bence herkesinki farklı oluyor🙄

Turunculimon 60 ile başladım normal kilom olarak gözüküyor 😊 aslında takmamak lazım ama insan çokmuş gibi geliyor çoğu insan hiç almayınca ☺️☺️

Turunculimon hamilelikte 24 kilo almıştım, 35 günlük oldu bebeğim 12 kilo vermişim yarısı bir ayda gitmiş oldu. İnşallah kalanı da bi kaç ayda gider 🙏😊

Turunculimon kalmaz , spor ve beslenme önemli. İhtiyacından fazla beslenme olursa kilo kalır. Sezeryan göbeği denen şey de kalmaz , kilo da kalmaz. Korkmayın hiç, insanlar kaç kez doğuruyor fit haline dönüyor. Emek harcamak lazım birazcık ☺️

Turunculimon 11 kilo ile doğuma girdim bi kısmı doğumda kalan kısımda 1 hafta içinde ödem gidince gitti kalmadı hiç bişey👍

Turunculimon Valla canım bünyeyle alakalı sanırım. Benim karnım küçücük kaldı. Tam kaç kilo gitti bilmiyorum ama brn hemen korse taktım.

Turunculimon ilk hamileliğimde 30 kilo aldım 🙈 54 ile hamile kaldım 84 doğum yaptım boyum 1.76 olduğu için 54 te çok zayıf duruyordum sezeryandan sonra 62 de kaldım idealdi bundada 62 ile kaldım şuan 80 kiloyum 😁 her türlü metebolizman hızlı çalışıyorsa veriyorsun kiloyu ama çalışmıyorsa normalde yapsan sezeryanda olsan kilo kalır 😊

Turunculimon şehir efsanesi 😂 bünye meselesi bence ablam bir fil kadar şişti ayakları 45 numara oldu siz düşünün doğumu yaptı bir hafta sonra eski halinde döndü zayıfça kaldı 😊

Turunculimon tabiki gerçek değil bu kişinin vücut yapısıyla alakalı iki sezaryen doğum yaptım ilkinde çok kilo almadım ama ikinci de 20 kilo almıştım 80 kg la doğuma girdim eve geldiğimde 65 kg dım inşallah bunda da öyle olacak diye düşünüyorum yani normal doğum yapıp öylece kilosu kalanlar var

• [silindi]

Turunculimon dikkat etmezsen emzirirken normal dogumda da kalıyor

Turunculimon dün sezeryan doğum yaptım halem elim ayağım yüzüm şiş bakalım neler olucak