1 yasinda oglum 13 haftalik hamileyim 🤩
Adimadim ohh ne güzel ikiz gibi büyür giderler iyi yapmissin 😘
Papatyalar2424 ❤️sen korkuyor musun peki doğumdan🤗
So12345678
Hiç sorma kuzum ya bide benim iç karnım çok darmış ilk gebeliğim de 5 aylıkken 7 aylık gibi büyük oluyo karnım. Hem iyileşme süresi uzaycak hemde dikişlerim yırtılcak diye korkuyorum 😬 senin korkun var mı peki
Papatyalar2424 benim hem iç dikiş korkusu var hemde ikinci sezeryan korkusu var😁çünkü başına ne geliceğini biliyorsun bu sefer oda ürkütüyor🙄🙈
So12345678
Aynen öyle ben büyük konuştum 5 sene olmaz dedim o ay hamile kaldım🤣🤣 sağlıkla gelsinler de napalim artık🤲
Papatyalar2424 Anladım canım sende var mı peki doğum korkusu 🙈bende aynı büyük konuştum 3 4 sene istemiyorum diye 😁
gamzosgamzos ah keşke istememekle olsaydı😁 kaza kurbanı olarak ben de öyle diyordum büyük konuşmamak lazımmış 🤭
Cerenerb yaaa tabi birde o kısmı var 🤦♀️🤣 tabi Rabbim uygun görüp yolladıktan sonra bizede kabullenip bağrımıza basmak düşer 😍
So12345678
Hem de nasıl korkuyorum kuzum acı sızı derken 20 gün ayağa kalkamamıştım tek duam karnımın fazla çıkmaması 😀😀
Papatyalar2424 bide o var tabı 😁 ben çok korkuyorum ya ikinci sezeryandan 🙈
Adimadim
Sezaryen doğum yaptım kızım 6 aylikken hamile kaldım aralarında 16 ay olacak kardeşiyle 🥰 planlı değildi ama şuan son aylarmda olduğumdan zorlaniyorm. Kan değerlerim düşük sürekli uyumak istiyorm yorgunum kızımla pek mümkün olmuyor bu
miraninannesi1 benim de oğlum 11 aylık yaşına girecek önümüzdeki ay 1.5 yaşında olucak ikinci Doğunca korkuyorum ikinci sezeryandan 😁🙈🙄
So12345678
Walla o korku bende de var ilkimde de çok ağır geçirmiştim zaten şimdi kızım da var nasıl olacak bilmiyorm en çok da hastanede 1 gece kalmak üzüyor beni kızımdan hiç ayrı kalmadım doğduğundan beri kardeşi olunca nasıl sabah olucak bana hiç bilmiyorum.
miraninannesi1 Rabbim yar ve yardımcımız olsun canım ❤️🤲
Adimadim 9 aylık kızım 17 haftalık hamileyim🤣🤣