• Gebelik
  • 1 yasinda oglum 13 haftalik hamileyim 🤩

Adimadim şu an oğlum 30 aylık 33 aylıkken kız kardeşi aramıza katılacak inşallah.🙏🏻 Bir yandan çok korkuyorum bir yandan çok heyecanlıyım. Kızım biraz büyüyünce birlikte vakit geçireceği anları sabırsızlıkla bekliyorum 🥰

Adimadim benimde oğlum 16 aylık …şuan 23 haftalık ta gebeyim ..ben birlikte büyümelerini daha çok isterim şahsen

Adimadim ayniyiz bir göğsümde sut bitti oğlum emiyor 12 haftalık hamileyim aralaro 20 ay olacak

So12345678
Hiç sorma kuzum ya bide benim iç karnım çok darmış ilk gebeliğim de 5 aylıkken 7 aylık gibi büyük oluyo karnım. Hem iyileşme süresi uzaycak hemde dikişlerim yırtılcak diye korkuyorum 😬 senin korkun var mı peki

Papatyalar2424 benim hem iç dikiş korkusu var hemde ikinci sezeryan korkusu var😁çünkü başına ne geliceğini biliyorsun bu sefer oda ürkütüyor🙄🙈

Cerenerb yaaa tabi birde o kısmı var 🤦‍♀️🤣 tabi Rabbim uygun görüp yolladıktan sonra bizede kabullenip bağrımıza basmak düşer 😍

So12345678
      Hem de nasıl korkuyorum kuzum acı sızı derken 20 gün ayağa kalkamamıştım tek duam karnımın fazla çıkmaması 😀😀

Adimadim
        Sezaryen doğum yaptım kızım 6 aylikken hamile kaldım aralarında 16 ay olacak kardeşiyle 🥰 planlı değildi ama şuan son aylarmda olduğumdan zorlaniyorm. Kan değerlerim düşük sürekli uyumak istiyorm yorgunum kızımla pek mümkün olmuyor bu

So12345678
          Walla o korku bende de var ilkimde de çok ağır geçirmiştim zaten şimdi kızım da var nasıl olacak bilmiyorm en çok da hastanede 1 gece kalmak üzüyor beni kızımdan hiç ayrı kalmadım doğduğundan beri kardeşi olunca nasıl sabah olucak bana hiç bilmiyorum.