badehandeyldz İnşAllah canım benim İnşAllah ❤️🥰🤲
1 yasinda oglum 13 haftalik hamileyim 🤩
Papatyalar2424 bende aynı oğlum var yaşına girecek önümüzdeki ay oda çok hareketli MaşAllah 6+5 günlük hamileyim bende
So12345678
Zor süreç ama rabbim vermiş 2 sene sonra iyimi olmuş deriz böylesi daha güzel kardeş gibi olurlar 🥰 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah😀tek korkum sezaryan dikişlerimin yırtılması 😑
Papatyalar2424 Amin İnşAllah canım benim İnşAllah ❤️bende korkuyorum hem ondan hem de ikinci sezeryandan 🙈
Papatyalar2424 Amin İnşAllah canım benim İnşAllah ❤️bende korkuyorum hem ondan hem de ikinci sezeryandan 🙈
Adimadim ohh ne güzel ikiz gibi büyür giderler iyi yapmissin 😘
Papatyalar2424 ❤️sen korkuyor musun peki doğumdan🤗
So12345678
Hiç sorma kuzum ya bide benim iç karnım çok darmış ilk gebeliğim de 5 aylıkken 7 aylık gibi büyük oluyo karnım. Hem iyileşme süresi uzaycak hemde dikişlerim yırtılcak diye korkuyorum 😬 senin korkun var mı peki
Papatyalar2424 benim hem iç dikiş korkusu var hemde ikinci sezeryan korkusu var😁çünkü başına ne geliceğini biliyorsun bu sefer oda ürkütüyor🙄🙈
So12345678
Aynen öyle ben büyük konuştum 5 sene olmaz dedim o ay hamile kaldım🤣🤣 sağlıkla gelsinler de napalim artık🤲
Papatyalar2424 Anladım canım sende var mı peki doğum korkusu 🙈bende aynı büyük konuştum 3 4 sene istemiyorum diye 😁
gamzosgamzos ah keşke istememekle olsaydı😁 kaza kurbanı olarak ben de öyle diyordum büyük konuşmamak lazımmış 🤭
Cerenerb yaaa tabi birde o kısmı var 🤦♀️🤣 tabi Rabbim uygun görüp yolladıktan sonra bizede kabullenip bağrımıza basmak düşer 😍
So12345678
Hem de nasıl korkuyorum kuzum acı sızı derken 20 gün ayağa kalkamamıştım tek duam karnımın fazla çıkmaması 😀😀
Papatyalar2424 bide o var tabı 😁 ben çok korkuyorum ya ikinci sezeryandan 🙈
Adimadim
Sezaryen doğum yaptım kızım 6 aylikken hamile kaldım aralarında 16 ay olacak kardeşiyle 🥰 planlı değildi ama şuan son aylarmda olduğumdan zorlaniyorm. Kan değerlerim düşük sürekli uyumak istiyorm yorgunum kızımla pek mümkün olmuyor bu