• Gebelik
  • 1 yasinda oglum 13 haftalik hamileyim 🤩

So12345678
Hem de nasıl korkuyorum kuzum acı sızı derken 20 gün ayağa kalkamamıştım tek duam karnımın fazla çıkmaması 😀😀

Adimadim
    Sezaryen doğum yaptım kızım 6 aylikken hamile kaldım aralarında 16 ay olacak kardeşiyle 🥰 planlı değildi ama şuan son aylarmda olduğumdan zorlaniyorm. Kan değerlerim düşük sürekli uyumak istiyorm yorgunum kızımla pek mümkün olmuyor bu

So12345678
      Walla o korku bende de var ilkimde de çok ağır geçirmiştim zaten şimdi kızım da var nasıl olacak bilmiyorm en çok da hastanede 1 gece kalmak üzüyor beni kızımdan hiç ayrı kalmadım doğduğundan beri kardeşi olunca nasıl sabah olucak bana hiç bilmiyorum.

Adimadim 8 yaşında kızım, 16 aylık oğlum var. 3 aydır korunmuyoruz ama gebelik olmadı. Bir bebiş daha istiyoruz biz de. Oğlum tedavi ile olmuştu. Maddi, manevi bakabileceğini düşünen, bebiş isteyen herkese rabbim nasip etsin. Bebeğiniz sağlıkla doğsun inşallah.

Adimadim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde iki kızım var 2 yaş var aralarında biri 7 diğeri 5 yaşında ve tekrar hamileyim evet zor oluyor ama birlikte büyüyorlar bence herşeyiyle güzel❤️

bebishmom evet
        oğlum 17 aylıkken öğrendim hamile olduğumu başta kabullenemedim çok zor alıştım
        Zamanla geçti ama 18 haftalık oldu bile şimdi

Adimadim kızım 4 aylık olacak tam hayalim darısı bana inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah 💞🌺

bebishmom çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏
          bizde öyle dedik baktık inat etti gelecek dünyaya 😁 kabullendik 😁