Adimadim inşallah yakınında yardımcı olacak annen, kayınvaliden, kardeşin vs birileri vardır. Yakın arkadaşımın bebekleri arasında 1.5 yaş fark var. Onun da ilki erkek ikincisi kız. Oğlanda çok kıskançlık oldu küçüğe karşı. Kayınvalidesi çok yardımcı oluyor. Bir de teyzesine baktırıyor. Eve de on günde bir temizlikçi çağırıyor. Ancak öyle yolunda gidiyor işler diyor.
1 yasinda oglum 13 haftalik hamileyim 🤩
Adimadim ben de kızımın doğum günün de 10 haftalık hamileydim benimde kızım çok zor olmuştu bu da anca olur diye korunmayı bırakmıştık hemen hamile kaldım ve şuan bu haftalarda doğurmak üzereyim herkes çok kıskanacak falan diyor aöa bakalım aslında ben etraftan babanesinden falam daha çok korkuyorum ayrım yaparlar mı diye 😒
badehandeyldz Rabbim sağ salim kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin İnşAllah canım ❤️🤲
Adimadim
Bende sen gibiyim🤣🤣1 yaşında oğlum var 11 haftalık gebeyim oğlum çok hareketli gece gündüz hiç kucaktan inmez nasıl olacak bilmiyorum rabbim yardımcımz olsun🤲
So12345678 amin kuzum🥰
badehandeyldz İnşAllah canım benim İnşAllah ❤️🥰🤲
Papatyalar2424 bende aynı oğlum var yaşına girecek önümüzdeki ay oda çok hareketli MaşAllah 6+5 günlük hamileyim bende
So12345678
Zor süreç ama rabbim vermiş 2 sene sonra iyimi olmuş deriz böylesi daha güzel kardeş gibi olurlar 🥰 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah😀tek korkum sezaryan dikişlerimin yırtılması 😑
Papatyalar2424 Amin İnşAllah canım benim İnşAllah ❤️bende korkuyorum hem ondan hem de ikinci sezeryandan 🙈
Papatyalar2424 Amin İnşAllah canım benim İnşAllah ❤️bende korkuyorum hem ondan hem de ikinci sezeryandan 🙈
Adimadim ohh ne güzel ikiz gibi büyür giderler iyi yapmissin 😘
Papatyalar2424 ❤️sen korkuyor musun peki doğumdan🤗
So12345678
Hiç sorma kuzum ya bide benim iç karnım çok darmış ilk gebeliğim de 5 aylıkken 7 aylık gibi büyük oluyo karnım. Hem iyileşme süresi uzaycak hemde dikişlerim yırtılcak diye korkuyorum 😬 senin korkun var mı peki
Papatyalar2424 benim hem iç dikiş korkusu var hemde ikinci sezeryan korkusu var😁çünkü başına ne geliceğini biliyorsun bu sefer oda ürkütüyor🙄🙈
So12345678
Aynen öyle ben büyük konuştum 5 sene olmaz dedim o ay hamile kaldım🤣🤣 sağlıkla gelsinler de napalim artık🤲
Papatyalar2424 Anladım canım sende var mı peki doğum korkusu 🙈bende aynı büyük konuştum 3 4 sene istemiyorum diye 😁