• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

Arkadaşlar bugün doktora gittim ultrason en üsteki küçük şey bebek ama altaki kist çökmüş büyük doktorum umutlu konuşmadi ağrim çok olursa budahile yapilcak ameliyet dedi guatr çikti 3.13 bir bakanilirmmisiniz

Piremses0 Ben kullanıyordum ama çok dua ettim Allah’ım bana bir miyde bulantısı ver ben sigara kullanmiyim dedim ve çok şükür 1 ay oldu içmiyorum cnm

Çok fena grip olmuşum kızlar ve boğazım ağrıyor, 6+5 günlüğüz ne kullanabilirim ne yapabilirim iştah desen zaten yok yemek kokusu aldıgım an midem bulanıyor😢

Susamsmom1 bizimkide öyle bakalım haftaya pazartesi gidicem hayırlısı olur inşallah 🙏🏻

Derya2021 canım hiç korkma aynı benimde öyleydi geç döllenmeden dolayı keseyi gördük icinde kücük bebegide gördük kalp atısını duymamız kaldı bizimde 26 nisanda gidicem bende

Mervenurns bende aynı ilaç verdi o kadar bu vıtamın su vıtamın içesim yok kı bu kdar halsızlık mıde bulantısı olamaz yatagımı bıle duzeltemıyorum canım sende bel agrısı sırt agrısı var mı

aaac61 kötü düşünme inşallah daha çok yükselir Allah’ın izniyle

aaac61 canım kan verdikten 2 sonra sonra tekrar verdiginde 2 katı artması lazım