ElifNbglsahin gmzsdt ay ne güzel ben 30 Nisan’da randevu aldım hem keseyi görürüz hem kalp atışını duyarız inşallah 🥰 ilk başta erken gittiğim için keseyi de görememiştik
kivirciginannesi Banu26es yok canım benim. Biraz daha beklemek istiyorum. Normal regl günüm 20 nisan. Yarınıda atlatayım verecem kan.
Banu26es tgbbor aynı sorun bende de var 4 haftalık benmde. Doktorumla görüştüm progestan iğne verdi 5 gün vurunucam. Hazır iğneye gitmişten acilden beta hcg ye de baktırıcam. Huzursuzluğumu anlatamam. Daha öncede düşük yaptığım için çok evhamlıyım.
tgbbor Banu26es aynen bende öyle evhamlıyım bana da fitil verdi sabah akşam yap dedi bakalım Hakkımızda Hayırlısı olsun inşallah 🙏
gmzsdt Ayseyavuz 10 Mart son adetimin ilk günü , 15 nisanda keseyi gördük 27.28 nisanda kalp atışı İçin gidicem
Edali87 Kizlar size şarkı buldum🤣🤣muzip yanim aktif.. "off aman betalari aş da gel kurbanının olamm kurtar beni bu testlerden ne olurrr dırırım dimdimdimdiridirmmm💃💃💃
Cagla-91 En son 22martta adet oldum. Bu ay da kaşık agrilarim vardı çok. Evde idrar testi yaptım pozitif çıktı ikisi de. Bugün kan verdim yarın sonuçları alacağız insallah 🙏🏻 Bir sorun çıkacak diye cok korkuyorum 🙏🏻
kivirciginannesi Cagla-91 günümüz aynı sayılır. Benimde son adetin ilk günü 21 mart. İnşallah sağlıkla gelirler🙏🏼😍
merveosman2627 gmzsdt benimde 10 Mart canım henüz doktora gitmedim ay sonu giderim kesin kalp atışı duyulur heralde 🥰
Smyndm gmzsdt merhaba kese normal ultrasonla mı göründü vajinal ultrasonla mı. Benim de tarihlerim sizinle aynı da benimki normal ultrasonda görünmedi
Mervenurs kivirciginannesi merhabaaaa, bende bugün öğrendim 🙈 Sanırım 25 günlük uygulamaya göre kan tahlilimde 57 çıktı daha minicik 🤭 Tekrar kan vermem gerekiyormuş 2 gün sonra sanırım bilgisi olan varmı acaba
Piremses0 Mervenurs merhabaaa hayırlı olsun canım aramıza hoş geldinnnnn 🤰😂 2 güne bir kan ver 2x olması lazım sağlıklı bir gebelik ise 🐣
kivirciginannesi Mervenurs evet canım bende cuma günü kanda öğrendim. Değerim 39:) bugün yine kan vercektim içimden gelmedi. Beklenen regl günüm yarın. Yarını atlatmayı bekleyeceğim 🤲🏻 Sağlıkla gelsinler inşallah