• Öneri
  • İftar Menüleri 🍽 💁🏼‍♀️

Aleynaezel kuzum doktoruna bi sor istersen çünkü benm bulantım ilk zamanlar daki değil kendimi iyi hissediyorum ilk gün de güzel geçti şükür

Bugun Kayseri yemeği yapıcam un köftesi nohutlu yanına pilavım var salata yapsam yeter🌸

Buğday çorbası tas kebabı yanına pilav ve salata var düşüncemde 😉

Şehriye çorbası soslu pirzola pirinç pilavı yada patates püresi belkide ikisi çünkü eşim çok sevmez püreyi 😊 salata yada cacık tatlı da basit e kaçıp puding yapicam 😌

Mercimek çorbası, köfte, pirinç pilavı, salata ve fırında patates tatlım dün akşamdan kalma var 😅 bir de ramazanın olmazsa olmazı ev yapımı pidem 😍

HappyMom dünden kalan çorba, fırın poşetinde havuç ve patatesli tavuk, pesto soslu makarna, salata, tatlımda dünden kalma ☺️ çok şükürr

HappyMom yoğurt çorbası , kremalı kekikli tavuk , mantar kavurma , mevsim salata ve semizotu salatası , süt helvası ❤️

HappyMom 23+5 günlük hamileyim oruçluyum çok şükür Rabbime.. iftar menümüzde yayla çorbası, börek, döner patates kızartması, kabak biber kızartma soslu menümüzde bunlar var çok şükür🤲🏻

HappyMom mercimek çorbası, fırında mantarlı sebzeli bonfile pilav ve salata 🥰

tugbade keşkeke bayılırım ama eşim yemiyor diye bende yapamıyorum tabi ki😞

İzmir köfte
    pirinç pilavı
    Arpa şehriyeli ve köfteli yoğurt çorbası
    salata
    tatlı olarak da erzurumluyum tabi kiiiii kadayıf dolması🙈

Grip oldum sifa niyetine tavuk corbasi
    Karniyarik, pilav, cacik, ramazan pidesi insallah🌺

Mercimek çorbası, ince lavaş ekmeğinden lahmacun, salata