Susamtanem2 yok canım o fiyat dışardan doktor gelirse fiyatıydı ben de medicanaya gidiyorum ordaki doktorla doğum yaparsan 8500 dışardan doktorla gelşrsen hastaneye 4500 tl ödüyorsun doktorun parası da ayrı onu da kendi doktorunla konuşuyorsun artık

Annecik_ kent hastanesi için şaşırdım
    Kuzenim kent Hastanesi’nde doğum yaptı
    Kocamın arkadasi doktorum olduğu için 4500 ödedim dedi
    Böyle bsey nasıl mümkün acaba ?
    Kocasının arkadaşı orada doktor olabilir amenna
    Bunun indirimli fiyatla ne alakası oluyor hastanenin sahibi değil sonuçta ?
    Mümkün mü ?

Annecik_ aaa doktorun kim benim Prof.Dr.Mehmet Tunç Canda eskiden kent hastanesindeydi 2017 de orda oğlumu doğurdum kısmet ikinciye burayaymış

Askiletotomsu ben de yeni okudum fiyatları ama dediğin fiyat çok az doktor parasını çıkarmışlar mı hiç bilemiyorum arkadaşım sezeryan oldu 7500 tl vermişti kaç yıl önce çünkü ben de orda yaptım ama benim sigortam orası ile anlaşmalıydı sadece oğlumun muayne parasını ödedim çok iyi geldi bize doğum sigorta tarafından karşılandı ama çok pahalı bir hastane

Askiletotomsu pardon size yazacaktım 🤣🤣🤣 bu akşam yeni yasaklar okul öncesi bilmem ne derken beynim döndü

Annecik_ Prof ya da docentti ama unuttum yalnız şimdi baktım Dr isimlerine 2018 e çiğli eah dogumumu yaptıran doktor da Medicana ya geçmiş devletteki iyi doktorların hepsini özeller kapıyor irfan bey vardı onu da can hastanesi kapmis

littlebee İzmir medicana ya gidiyorum 7 aydır hiçbir şekilde 4.250 TL bi rakam duymadım en basından beri doktorum 8.500 dedi normal ve sezeryan doğuma 🥰

Krtlburcu888 ben de o fiyat aldım benim doktorum prof dr mehmet tunç canda prof yeni oldu olduğu zaman fiyat değişmiş olabilir sizin doktorunuz kim acaba

Susamtanem2 benim doktorum doç idi prof oldu bu nedenle fiyatı değişmiş olabilir ondan danışayım size dedim

Annecik_ Ben bir kaç ay önce telefonda sormuştum net hatırlamıyorum ama prof 10 binin üstü diye hatırlıyorum gidince bı sorun isterseniz siz kaç haftalıksınız

Susamtanem2 oh maşşaalj sağlıkla gelsin ben doktorumun peşine geldim zaten inş doğum ücreti de çok değildir bir kısmını sigortam karşılayacak ama geri kalanını da ben karşıların yeterki sağlıkla gelsin en azından detaylısına kadar kendisi yaptığı için başka yerle uğraşmıyorum ya da aramıyorum bu açılardan oldukça iyi oluyor bana

Annecik_ Sağlık sigortası mi yaptirmistiniz o zaman daha uyguna gelir sanırım sizin daha erken olacağı için zam da gelmez diye düşünüyorum pandemiden dolayı mı yoksa zaten böyleler miydi bilmiyorum ama bir çok hastane çok sık zam yapıyor 😬

Susamtanem2 benim sigortam çok çok eskiden beri var 8 yılını doldurdu diyebilriim o da eşimin iş yeri sayesinde yoksa ben klasik bir öğretmenim ne arar bende sigorta önceden kent hastanesi ile tam anlaşmalıydım hiç para ödemeden çıktım ilk doğumumda ama şimdi anlaştığı hastaneyi tercih etmedim medical parkla anlaştı ama ben doktorumdan aşırı memnunum kürtajımda bile tonla destek oldu o yüzden ona devam ama yıllardır özel hastanelere gideriz biz sigortamız olduğu için bu kadar bir fiyat artışı ile rastlamadım egepol evimin yakınında biz hep oraya giderdik ne kadar ucuzdu şimdi hem pahalanmış hem deli gibi kalabalık inanamıyorum

Annecik_ Maalesef pandemiden dolayı insanlar devlete sıra bulamayıp özele parayla gidiyor ve bu fırsatçılık ortaya çıkıyor Allah herkesin yardımcısı olsun 😔