Esen3535 epidural nr kadar bilginiz varmı
İzmirde hangi hastane ne kadar doğum ücreti alıyor??
littlebee anladım ozman doktorunuz dışardan geldiği için yanlizca hastane ücreti söylemişler size 🥰 ben doğum anladım hayırlısı olsun çok güzel bir hastane 🙏🌸
sedayener- hepsi aynı diye biliyorum
Krtlburcu888
Çok teşekkür ederim🌸
Hepimiz için hayırlısı inşallah🙏
Sultan35 çınarlı muayene 150 TL nst içinde doğum doktorum onur bey 3500 TL epitural+işitme testi içerisinde
Esen3535 doktorunuz kim bende cinarliya gidiyorum onur beye
Poyraz_basak bende onur beye gidiyorum
Esen3535 doğum yakinmi 23.24.25 inde yokmuş onur bey ozamana denk gelen doğumları nöbetçi doktor yaptiricakmis benimde son 10 gün 😭ins oradayken dogururum yada gelince dogururum senin kaç Gun var
Askiletotomsu eğer hastanenin doktoruna gıdıyorsan ekstra ucret alınmıyor ama doktorun dısardansa mutlaka doktorda para istiyor
Poyraz_basak niye yokmuş ki benm daha var canm doğumum Ağustos’ta
Esen3535 babası rahatsizmis Ankara’ya gidicekmis iyi bari senin daha var
Poyraz_basak hmm inşllah olur canm kendi doktorumuzun olması daha iyi olur Benm pzt randevum var bakalım
Esen3535 inşallah onur bey var diye gittim o hastaneye ins nasibimde vardır onda doğum yapmak bakalım sağlıkla doguralim ins 🙏
Poyraz_basak inşallah sağlıkla doğsun bebişlerimiz ❤️❤️
Atacanseda merhabalar onur beyden memnun kaldınız mı ?
dogum ücreti ve muayene ücreti fiyatları ne kadar
Poyraz_basak Onur beye ben de başlamak istiyorum memnunmusunuz?
muayme ücreti ne kadar
littlebee ben Ocak ayına kadar Medicana ya kontrole gidiyordum yılbaşından önce doğum ücretini sorduğumda 8500 dediler ve yılbaşı sonrası zamlanacağını söylediler hatta. Muhtemelen şöyle doktor hastane içerisinden olunca ücret bu şekilde . Doktorunu getirirsen de sizin söylediğiniz 4 binli rakamlar olacaktır tahminimce
sedayener- ben cok memmnunum gecen sene doğum yaptım simdi ikinciye hamileyim yine onur beye gidicem ama suan devlete gidiyorum 5 aydan itibaren gene gidicem onur beye bu senin fiyatını bilmiyorum burdan okuduğum kadarıyla 3.500 tl doğum 150 tl muane ücreti diye okudum (onur bey ekstra dogum ücreti almıyor herşey verilen fiyatın icinde bebeğin işitme testi 1 gece hastane de kalma epidural normal dogum sezeryan dogum fark etmiyor