selinn35
Evet doktorumun alacağı ayrı. Benim de doktorla bir 12000 oluyor.
İzmirde hangi hastane ne kadar doğum ücreti alıyor??
littlebee merhabalar çınarlı nın ücreti güncel mi, yani fiyatı yeni mi aldınız
selinn35 medicana aşırı pahalı ben gecen sene egepolde oldum çok iyi ilgilendi hemşireler falan, doğum 3500 doktor 3000 di galiba
Karataş 4200
can hastanesi 4750 ama es aliniyor mu sormadim
Çınarlı 3500 normal.sezeryan fark etmiyor onur bey doktorum epitural+işitme testi içerisinde eş giriyormu sormadım benimki girmicegi için 😅1 refakatçi mümkünse degismicek
ArSem3535
Çınarlıya 2 ay önce sormuştuk. Zamlanmış olabilir.
BrcHmt
Doktorum Prof.Dr. Erol Tavmergen
selinn35
Çok tuhaf Medicana ya 1 ay önce eşimle gittik. Normal doğum 4000tl sezeryan 4250tl dediler. Zamlansa bile bu kadar yüksek bir zam oranı yapmazlar herhalde.
Tınaztepe galen hastanesi doğum ücreti 4750 içinde fotoğrafçı ve oda süsleme dahil , fakat eş durumunu bende sormadım .😏
Ata sağlık normla sezeryan 4,500 epidural 4.800 doğuma eş giriyor
Dogum da fotoğrafçı ek ücret alıyor
sedayener- sezeryana almıyorlar ama degılmı sadece normal doguma bende oraya gıdıyorumda doktorunuz kım
gulin-35
Doktor hariç 4250 dendi bana. Başkasına 8000 doktor hariç fiyat vermişler ona şaşırdım.
gulin-35 evet normal ve epidural alıyorlar Meltem hanıma gidiyorum.
littlebee Ben sorduğumda 8500-10000 arası fiyat verdiler size nasıl o kasar uygun acaba anlaşma falan mı var
Bir doğuma ücret ödeniyor birde ayrıca doktora mi ücret ödeniyor ne alaka bu ya .
Ben örneğin İzmir kent Hastanesi’ne gitsem doktorum ayrı hastane ayrı mı para isteyecek benden