ArSem3535
Çınarlıya 2 ay önce sormuştuk. Zamlanmış olabilir.
İzmirde hangi hastane ne kadar doğum ücreti alıyor??
BrcHmt
Doktorum Prof.Dr. Erol Tavmergen
selinn35
Çok tuhaf Medicana ya 1 ay önce eşimle gittik. Normal doğum 4000tl sezeryan 4250tl dediler. Zamlansa bile bu kadar yüksek bir zam oranı yapmazlar herhalde.
Tınaztepe galen hastanesi doğum ücreti 4750 içinde fotoğrafçı ve oda süsleme dahil , fakat eş durumunu bende sormadım .😏
Ata sağlık normla sezeryan 4,500 epidural 4.800 doğuma eş giriyor
Dogum da fotoğrafçı ek ücret alıyor
sedayener- sezeryana almıyorlar ama degılmı sadece normal doguma bende oraya gıdıyorumda doktorunuz kım
gulin-35
Doktor hariç 4250 dendi bana. Başkasına 8000 doktor hariç fiyat vermişler ona şaşırdım.
gulin-35 evet normal ve epidural alıyorlar Meltem hanıma gidiyorum.
littlebee Ben sorduğumda 8500-10000 arası fiyat verdiler size nasıl o kasar uygun acaba anlaşma falan mı var
Bir doğuma ücret ödeniyor birde ayrıca doktora mi ücret ödeniyor ne alaka bu ya .
Ben örneğin İzmir kent Hastanesi’ne gitsem doktorum ayrı hastane ayrı mı para isteyecek benden
Askiletotomsu doktor hastanenin doktoru ise sorun yok tabii ki. Bazi arkadaşların doktorları ozel muayenehane sahibi. O durumlarda doktor ve hastane ayri ayri ödeme alıyor.
- Düzenlendi
karsiyakalianne İzmir’de zaten herşey çok çok pahalı .
Bide bunu böyle yanlış anlayınca kafamdan aşağı kaynar sular döküldü bı an 😅😅😅 yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
Ben gebe değilim ama hamilelik itibariyle sürece kiminle baslamaliyim bilmiyorum Doktor olarak yani.
Bir doktor öneriniz var mı hastanenin kendi doktoru olsun ekstra paralar yedirmek istemiyorum ☺️(özel hastahane)
Annecik_ aman Allahım cidden aman Allahım yani
Ne kadar pahalı yahu niye ki böyle
Sanki benim yerime doguruyorlar
Askiletotomsu kent hastanesinde bir doktora muayne olursan bir tek sezeryan ücretini hatırlıyorum 15000 di
diyelim ki özel muayneye gidiyorsun ve doktorunla kent hastanesinde doğum yapmaya karar verdiniz o zaman da hastaneye ayrı doktora ayrı para ödüyorsunuz
Susamtanem2 yok canım o fiyat dışardan doktor gelirse fiyatıydı ben de medicanaya gidiyorum ordaki doktorla doğum yaparsan 8500 dışardan doktorla gelşrsen hastaneye 4500 tl ödüyorsun doktorun parası da ayrı onu da kendi doktorunla konuşuyorsun artık
Annecik_ kent hastanesi için şaşırdım
Kuzenim kent Hastanesi’nde doğum yaptı
Kocamın arkadasi doktorum olduğu için 4500 ödedim dedi
Böyle bsey nasıl mümkün acaba ?
Kocasının arkadaşı orada doktor olabilir amenna
Bunun indirimli fiyatla ne alakası oluyor hastanenin sahibi değil sonuçta ?
Mümkün mü ?