selinn35 Bilgisi olan yazsın kızlar Karataş,Can vs tüm hastaneler bir de sezaryen dogumda eşi iceri alıyorlar mı öğrenenler yardımcı olursa sevinirim
littlebee selinn35 Bnm de doktorum dışarıdan. 3 hastaneye sordum. Çınarlı 3000 Medicana sezeryan 4250 Özel Sağlık 4500 Eş alımı oluyor mu bilmiyorum.
Atacanseda selinn35 bem çınarlı da onur beyde sezeryan dogum yaptim eşler sezaryan doğuma giremiyor normal doğum olursa girebilir canım
Esen3535 selinn35 Çınarlı hastanesine gidiyorum muayene 150 TL doğum 3500 ama es durumunu sormamıştım pzt randevum var sorayım bari
Nur53 selinn35 can hastanesi alıyor bende nasipse orada yapıcam doğumumu ebesi hemsiresi herkes mukemmel ılgılenıyor gorumcem 7 ay once orda doğum yaptı kesınlıkle can hastanesını tabsıye ederım :)
selinn35 littlebee doktorunuz bunların haricinde alıcak ek ücret değil mi ? Benimde doktorum dısarıdan ve bu sekilde 9 bine geliyor malesef
Havva littlebee yeni mi sordunuz acaba benim dr da Tınaztepe galen medicana olabilir dedi doğum için paket şeklinde mi sadece doğum mu
sedayener- Atacanseda merhabalar onur beyden memnun kaldınız mı ? dogum ücreti ve muayene ücreti fiyatları ne kadar
selinn35 littlebee ben bugun medicanaya sordum 8500 alıyoruz dedi dısardan doktor haric. Sizin nasıl 4250 oluyor ?
Arelbenan selinn35 medicana aşırı pahalı ben gecen sene egepolde oldum çok iyi ilgilendi hemşireler falan, doğum 3500 doktor 3000 di galiba
littlebee selinn35 Çok tuhaf Medicana ya 1 ay önce eşimle gittik. Normal doğum 4000tl sezeryan 4250tl dediler. Zamlansa bile bu kadar yüksek bir zam oranı yapmazlar herhalde.
Annecik_ selinn35 medicananın doktoru doğum yaptırırsa 8500 ama dışardan doktor gelirse 4250 hastane alıyor doktorunuzun ücretini siz kendi doktorunuzla konuşuyorsunuz
Poyraz_basak Çınarlı 3500 normal.sezeryan fark etmiyor onur bey doktorum epitural+işitme testi içerisinde eş giriyormu sormadım benimki girmicegi için 😅1 refakatçi mümkünse degismicek
Susamtanem2 littlebee Ben sorduğumda 8500-10000 arası fiyat verdiler size nasıl o kasar uygun acaba anlaşma falan mı var
Krtlburcu888 littlebee İzmir medicana ya gidiyorum 7 aydır hiçbir şekilde 4.250 TL bi rakam duymadım en basından beri doktorum 8.500 dedi normal ve sezeryan doğuma 🥰
Melisa2601 littlebee ben Ocak ayına kadar Medicana ya kontrole gidiyordum yılbaşından önce doğum ücretini sorduğumda 8500 dediler ve yılbaşı sonrası zamlanacağını söylediler hatta. Muhtemelen şöyle doktor hastane içerisinden olunca ücret bu şekilde . Doktorunu getirirsen de sizin söylediğiniz 4 binli rakamlar olacaktır tahminimce
Yekbun35 Tınaztepe galen hastanesi doğum ücreti 4750 içinde fotoğrafçı ve oda süsleme dahil , fakat eş durumunu bende sormadım .😏
sedayener- Ata sağlık normla sezeryan 4,500 epidural 4.800 doğuma eş giriyor Dogum da fotoğrafçı ek ücret alıyor
gulin-35 sedayener- sezeryana almıyorlar ama degılmı sadece normal doguma bende oraya gıdıyorumda doktorunuz kım
littlebee gulin-35 Doktor hariç 4250 dendi bana. Başkasına 8000 doktor hariç fiyat vermişler ona şaşırdım.