Esraa221 39+1 olduk normal doğum gözüküyor şuan kasık ağrısı ve bel ağrısi var başka yok

Esraa221 38+3 üm haftaya çarşamba sezeryanım var tam 39.haftamda iki kere çatı muayenesi oldum doktorum sezeryanı önerdi ön kemiğim aşağı doğruymuş çok zor olur normal dedi ben de doktoruma güveniyorum resmen 4 gün sonra kollarımda olacak miniğim çol heycanlıyım ayrıca da korkuyorum ameliyattan dolayı 😱 hayırlısı artık 🐣

38+6 hazırlıklar tamam ama prensesim cok nazlanıyor bir türlü gelmiyor mide yanmasi bitemedi sizdede mide yanmasi hala sürüyor mu nefes alamiyorum

Bizde 37+1 olduk. 20 nisanda sezaryen doğum ile kavuşucaz miniğimle. Artık nefes almak çok zorlaştı 🤦🏻‍♀️

38+6 şuanlik hersey normal doğumu gösteriyor en son kanala girmemisti bebis🤦‍♀️
        Hersey hazir bi miniğim eksik🤗
        Kasık agrilari karin agrilari bel agrilari ayaktaki ödemden üstüne zor basiyorum bacak agrilari hersey mevcut😂🌸gelesi yok ama rahati yerinde

1prenses1prens-moms Bizim doktor sezeryan görünüyor dedi 2 hafta içinde doğumun olur dedi bakalım Perşembe günü tekrar çağırdı 😌

Nuray1 bende de çatı ağrısı oluyo yürürken falan ağrı oluşuyor 😌