[silindi]
ekininannesi01 iyi Bebek ölürse ozmn düşünürsün hala piskolojini
ekininannesi01 iyi Bebek ölürse ozmn düşünürsün hala piskolojini
Allah öyle adamların ellerini kurutsun
ekininannesi01 hareket etmedi mi bugün hiç 🤔
ekininannesi01 direk karnına darbe almışsın gitmen lazım kontrole
Çok geçmiş olsun 😔
ekininannesi01 babanızın komşunuzun arabası hiç mi yok en yakın hastaneye gidin
Başkarına bir şey olması ya da olmaması bir anlam ifade etmiyor. 112 yi arayıp durumu anlatın. Başkasına olmayan size olmuş olabilir ya da tam tersi
ekininannesi01 hareket etmesi iyi bisey Inşallah kafasına denk gelmemiştir peki yumruktan sonra ne oldu ağrı falan bi doktorun görmesi şart ve benim icim parçalandı kimbilir canı nasil yandı offf kuzucuk yaa daha minnak yaa
Swlatmn ya para olarak imkanım yok demiyorm şu an ailem bilmemesi lazm annem tedavi görüyo onu düşünmem şazm ailem ve ben artk bu paikolojiyi taşıyamayz öyle dışardan gözüktüğü gibi değil herşey 😭
ekininannesi01 bilsin ailen olaylarda ciksin. Evlenip barklandin fiye kocanin yaptigi heleki hele hamileyken yasadigin bu olayi nasil sineye cekebiliyorsun sen. Hicmi kendine bebegine acimiyorsun git sikayet ett arkadasmm cezasi neyse ceksin
ekininannesi01 Canım benim gerçekten çok üzüldüm bizde tartışırız ama karnıma bir darbe vurduğu zaman kimse umrumda olmaz bende çoğu şeyi ailemden saklıyorum şu an bu konuları konuşmak istemiyorsan sancın olduğunu falan söyle bir şekilde bir yalan uydur hastahanaye git önce bebeğinin iyi olduğunu anla bir rahatla sonra sakin kafayla bir düşün bu hazmedilcek birşey değil kabullenecek birşeyde değil ailene anlatırsın kendini rahat hissettiğinde ama önce bir bahane uydur hastahanye git anlatamıyorsan durumunu
[silindi] ya para yok demiyorm ama annem tedavi görüyo ailem ve ben şu an bu psikolojiyi taşıyamayz yoksa bende şimdi gitmek istiyorm ne yaşadığımı bilmiyosnz 😭
ekininannesi01 halen daha ortalık karışır vs psikolojini düşünüyorsun o çocuğa birşey olursa vicdanın sızlamıcak mı senin ya sırt ortalık karışmasın diye hastaneye gitmiyorsun
ekininannesi01 nasıl öylr bı ımkanın yok ya köyde olabılırsın hiçmi komşunuz yok arabası olan bı akrabanız yok eşiniz dostınuz yok burdan ne dememizi beklıyorsunuz
bişey yoktur canım bebekte falan mı dıyelım hareket edıyor demişsin hareket etmesi iyi bişy beynınede darbe alacak kadar açıkta durmuyor bebek bır kesenın içinde insanların akıl sağlıyla oynuyorsunuz hanımefendı bunları yazana kadar kalkında bi hasteneye gıdın hıc kımse yoksa jandarma arayın onlar götürür sızı
bus91 27 haftalık
ekininannesi01 ailenize başka bir şey söyleyip gidemez misiniz? Psikolojiniz bunu kaldırmaz ama ya bebeğinize bir şey olursa her şey daha da kötü olmaz mı o zaman bence yol yakınken bir çaresiniz bulmalısınız, sonrasında keşke dememek için..
ekininannesi01 annene söyleme o zaman bacım başka bir şey bul illa eşim bana vurdu demene gerek yok çok ağrım var bi doktora gidelim de bunun şakası olmaz
ekininannesi01 canım doktora gitmen lazım biz ne bilebiliriz hiç bekleme acile koş bence
ekininannesi01 sağlık ocağına gidip kalp atışını dinleyin
ekininannesi01
Yaa söylenecek ne varsa kızlar söylemişler🤷
Rabbim sana bağışlasın evladini inşallah acısını göstermesin. Ama sen ailene söylemezsen bu durumu onlar arayı bulacak ve sen geri döneceksin sonra daha beterini yapacak o şerefsiz kusura bakma ama doğrular bu
ekininannesi01 canım tıbbi bilgime dayanarak söylüyorum sana olmamıştır sıvı bebeği dışardan gelen darbelerden korur birde hareket ediyor mu ? İhmal etmeyip doktora da git burada genede kesin konuşamayız