ekininannesi01 bizde dön demiyoruz zaten benim annem uzun süre kalırsam neden eve eşinin yanına dönmüyorsun diye sorar seninki sormayacak mı ne cavep vereceksin kaç ay kalacaksın eninde sonunda öğrenecekler bunu kocan mutlaka kapıya gelir mantıklı değil yaptığın evi gelip ailene zarar bile vere bilir polise gitmemek için neyi bekliyorsun hamilesin bi de susup oturulmayacağının farkına var artık haa hala bsy dememek için direniyorsan sen bilirsin benim içim almıyor artık kadın cinayetlerini
karnıma çok sert darbe aldm
ekininannesi01 o zaman darp raporu alin. Annenizi dusundugunuz kadar geleceginizi ve bebeginizi de dusunun, suan darp raporu alip sikayetci olmali ve doktora muayene olmalisiniz.
Hanımlar kendi canını çocuğunun hayatını düşünmeyip ailesine söylemekten çekinen kendi psikolojisini düşünen insana siz neyin lafını anlatıyosunuz önemli olan evlat can parça yavru ya senin çocuğun ama hanımefendi olay büyümesin kocamdır çocuğumun babasıdır barışırız ailemin karşısında küçük duruma düşmesin sinirle yaptı diye kendi içinde kendi teselli ediyo belli ki buraya da kendine acındırmak için mi kendi psikolojisini düşünüp buradaki bir sürü hamilenin psikolojisini yok sayıp, bozmak için yazmış. Ülkemizdeki kadına şiddetin de bir nebzesi bu aman duyulmasın aman geçer aman sinirle diyen zihniyet yüzünden olduğunu düşünüyorum arkadaşa diyecek önerilecek herşeyi buradaki aklı başında arkadaşlar önermiş o hala o psikolojiyi kaldıramam diyor yediğin yumrukların psikolojisini kaldırıyosun ailenin karşısında bişey yokmuş gibi davranacak kadar sakinsin öğrendikten sonraki olayları kaldıramıyosun yazık gerçekten yazık.
ekininannesi01 baska biseyi bahane et. Sancim var falan de oyle git. Olayi anlatma sende
ekininannesi01 doktora gitmen için illa böyle bir şey(şiddet)yaşamana gerek yok ki kontrolüm vardı unutmuşum mesaj geldi diyebilirsin annenin ne tedavisi gördüğünü bilemem tabi üzmemen gerekiyor olabilir ama hastaneye gitmen şart çok sert vurdu diyorsun Allah korusun psikolojik açıdan zorlanırız diye doktora gitmediğin için bebeğine bir şey olabilir
ekininannesi01 hastaneye gittiniz mi? Lütfen bir bahane bulup gidin ailenize bir şey söylemek zorunda değilsiniz gerekirse markete çıkıyorum diye çıkın yine de çıkın ultrasonla bakmak 5 dakikalarını almaz
ekininannesi01 gecmıs olsun hareket durumu nasıl yıne de bı hastaneye gıt
ekininannesi01 canım çok üzüldüm . Allah ıslah etsin . Hemen acile git . Bebek Baya büyümüş . Kafasına darbe almış olabilir Yumruk ne demek ya . Sinirlerim oynadı okuyunca .
ekininannesi01 karnımın üzerine düştüm de
ekininannesi01 bence mutlaka görün doktora. Bebeğine bisiy olursa Allah korusun bu piskolojiyi de kaldıramasın.allah yardımcın olsun 🤲
ekininannesi01 ablacım şöyle düşün bebeğine bişey olsa ya da allah korusun sırf bu sebepten sakat doğsa o zaman o psikolojiyi kaldırabilecek misin ? Bebeğine bişey olsa annen çok daha fazla üzülür o yüzden en mantıklısı öğrenmeleri hatta mümkünse baban gitsin ağzını burnunu kırsın o adamın.
ekininannesi01 112 -155 i arayın sizin bir araç bulup gitmenize gerek yok gelir sizi alır hem sağlık açısından bebek değerlendirilir hem de bu saygısızlığı yapan kişi hakkında süreç başlar .
ekininannesi01 kardeşim hiç bi yere gidemiyorsan ara jandarmayı hem şikayetini yap hem onlar senin için ambulansta çağırır geçmiş olsun Allah sana bağışlasın bebeğini
Nefesinizi tuketmeyin, bu hanimefendi doktora gitmek de esini sikayet etmek de istemiyor. O, burdaki insanlar yok bebegine bir sey olmamistir desin istiyor.
[silindi]
gizemozdemir1990 Aynen. Ben olsam elim ayağım kopsa o hastaneye sürüne sürüne giderim. Bu durumda seçim yapmak zorunda kalsam herzmn evladım önceliklidir. 1 saniye durması bile hata…ama anlamıyor. Yaşıda küçüktür veya aklı fazla ermiyor.
ekininannesi01 Bir anne adayı olarak, karnınızda ki cana o kadar üzüldüm ki.. Ağlamak geliyor içimden. Gidemiyorum diye bişey yok maalesef. Evladım söz konusu burda benim gerekirse ambulans çağırırım. Ama o hastahaneye giderim. İnsAllah o yavrucağa bişey olmamıştır. Tek duam budur.
ekininannesi01 gittinizmi hastaneye?? O pislik kocanızı affetmeyin kendi öz evladına eli kalkan adamdan ne baba olur nede koca!! Köyde laf söz olur diye düşünüp dönmeyin eve yine döver 😞
Aile zemini hazırlayamadıpınız evliliklerde lütfen çocuk dünyaya getirmeyin ya masum daha doğmadan nelere maruz kalıyor bu tür platformlarda da bu tür postlar ihbar sayılmalı ve hukuki işlem uygulanmalı diye düşünüyorum
ekininannesi01 Canım doktora gitmen lazım tabi ama bebek hem suyun içinde hem de önünde 7 katman var. Dr Kağan Kocatepe’nin bir videosu var bu konu hakkında. Karın üzerine düşse bile bebek mükemmel bir koruma altında diyor. Ama yine de bir yolunu bulup doktora gitmen gerek acile gitsen bakarlar zaten. Karnım ağrıyor rahatsızım desen götürebilecek biri yok mu?
ekininannesi01 biz burdan ne desek boş . Eğer bebeğini düşünüyorsan ara ambulansı gelir götürürler . Ama ne polisi , ne de ambulansı aramayacağından eminim . İnşallah bebeğine bir şey olmamıştır çok geçmiş olsun